Így készült a Gru 3.

Egy idő után a legtöbb animációs sorozat (Jégkorszak, Shrek, Verdák…) megfárad kissé, de nem a Gru. A banánrajongó minyonokat a földlakók olyannyira imádják, hogy gyakorlatilag már két párhuzamos szériát (Gru, Minyonok) is elbírnak, és ki tudja, még hol ennek a vége? Néhány érdekes információt gyűjtöttünk össze a Gru harmadik részéről.
10. A Gru 3. az Illumination stúdió nyolcadik egész estés animációs filmje. 
 
9. A Minyonok főszereplői, Kevin, Stuart és Bob nem térnek vissza a Gru 3.-ban, mert az alkotók nekik külön sztorivonalat szánnak a Minyonok folytatásban, amikor a fiatal Grúval futnak össze még a hatvanas években. 
 
8. A Gru 3. főminyonját Melnek hívják, és egy idő után elege lesz abból, hogy főnöke, Gru jó útra akar térni. Sokáig tolerálják ezt a szándékát a minyonjai, ám amikor látják, hogy ez nem csak egy múló hóbort, akkor rájönnek: lépniük kell. Fellázadnak a gazdájuk ellen. 
 
7. Az új rész főgonosza azonban nem Mel lesz, hanem a nyolcvanas évek sztárja, Balthazar Bratt, de hasonlóan rosszlelkű fazon lesz Gru eddig nem ismert ikertesója, Dru is. 
 
6. Drúnak az angol nyelvű verzióban ugyanaz a színész adja a hangját, mint Grúnak, vagyis Steve Carell ezúttal két szereplőt szinkronizált. Ennél is nagyobb dobásnak számít, hogy Balthazar Bratt szerepében a South Park egyik alkotóját, Trey Parkert hallhatjuk, aki a saját sorozatában például Stan és Cartman karakterének kölcsönzi a hangját, és nem igazán szokása mások munkáiban vendégeskedni.
 
5. Könnyen lehet, hogy a Gru-sorozat bajban van, ugyanis Steve Carell megjegyezte, hogy most szinkronizálja utoljára a figurát. Persze lehetne őt helyettesíteni, ám kérdés, hogy ezt elfogadnák-e a rajongók. Mindenesetre Carell azért hagyott egy kiskaput: állítása szerint rövid mellékszereplésekre azért vállalná Gru szinkronizálását a minyonok önálló filmjeiben. 
 
4. Ez lesz az első Gru-film, amit 2.35:1-es, szélesvásznú képaránnyal játszanak majd a mozikban. A korábbi epizódokat 1.85:1-es képarányban láthatták a nézők. 
 
3. Minden minyon a kezdetek óta ugyanazon a hangon szólal meg: jellegzetes hangjukat és beszédüket Pierre Coffinnak, a film egyik rendezőjének köszönhetik. 
 
2. A Gru 2.-ben olyan gyümölcsözőnek bizonyult az együttműködés Pharell Williams énekes és az Illumination között a Happy című dallal, hogy egyértelmű volt: lesz folytatás. Williams ezúttal a Yellow Light című dallal rukkolt elő a Gru 3.-hoz. Vajon sikerül utolérni a Happy sikerét? 
 
1. A film világpremierjét június 14-én tartották az Annecy Nemzetközi Animációs Filmfesztiválon, és a Gru harmadik része rögtön nagy közönségkedvenc lett, még a kritikusok többsége is lelkesen fogadta. 
2017.06.26
|


Film premierek

Ultra

francia-görög-magyar-német dokumentumfilm, 83 perc, 2017

Kingsman: Az Aranykör

amerikai-angol akcióvígjáték, 141 perc, 2017

Isten hozott Németországban

német vígjáték, 116 perc, 2016

Hetedik alabárdos

magyar vígjáték, 90 perc, 2017

A LEGO Ninjago film

amerikai-dán animációs film, 106 perc, 2017

47 méter mélyen

amerikai-angol-dominikai horror, 89 perc, 2017

Viktória királynő és Abdul

amerikai-angol életrajzi dráma, 106 perc, 2017

A kairói eset

dán-francia-német-svéd krimi, 106 perc, 2017
Ahol a héten érdemes...
Budapest, Debrecen, Pécs, Szeged, szeptember 21 - 30.
 
 
szeptember 21 - 27.
 
Budapest, Játékszín, szeptember 22. 19:00
 
Játék
New York, Párizs, Tokió és London után Budapesten is megrendezésre kerül a Felabration, a legendás nigériai zenész és emberjogi aktivista, Fela Kuti munkássága előtt tisztelgő emlékest.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.