Szabadtéri Színpad Csillebércen

Budapest, Csillebérci Szabadidő Központ és Ifjúsági Tábor
Idén nyártól ismét számos zenei fesztivált, zenés rendezvényt és színházi előadást köszönthetünk a Csillebérci Ifjúsági és Szabadidő Központban, amely a felújított szabadtéri színpaddal várja egész nyáron a szórakozni vágyó közönséget.
Hónapzárásként, június 30-án Várkonyi Mátyás és Béres Attila történelmi musicaljét, az Egri Csillagokat láthatja a közönség. 
 
Szabó Magda klasszikusa, az Abigél július 9-én és szeptember 9-én látható. Az alkotók a csipetnyi frissesség mellett a lehető legnagyobb hűségben mutatják be a Matula Leánynevelő Intézet növendékeinek és tanárainak második világháború alatt játszódó, megható történetét. 
 
Júliusban, augusztusban és még szeptemberben is olyan, sokak érdeklődésére számot tartó előadások kerülnek színpadra, mint az István, a király, a Csárdáskirálynő, a Miniszter félrelép, a Kaktusz virága, a Jövőre veled ugyanitt, Óz, a nagy varázsló, Levente Péter kacagó színháza, a Lúdas Matyi, a Csizmás kandúr, a Fösvény és a Négy muskétás. De lesz még a nyár folyamán Csík Zenekar-koncert, látványos Operett Gála és Musical Ünnep is, valamint további koncertek és gyermekrendezvények is színesítik a programpalettát. 
 
 
 
2017.06.26
|


Játék
Annipanni és hű barátja Boribon a vízparton keresnek menedéket a nagy melegben.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.