Kedvenc helyek

Toplistás előadókkal forgatott klipet Calvin Harris

Ahogy a skót DJ új dalában, természetesen a hozzá készített kisfilmben is feltűnik Katy Perry, Big Sean és Pharrell Williams, akik közösen idézik elő az örökké tartó nyár hangulatát a Feels videójában.
Június 30-án jelenik meg világszerte Calvin Harris visszatérő albuma, a Funk Wav Bounces Vol. 1, amely a 2014-es Motion utódaként lát majd napvilágot. A hároméves hiátus ellenére a lemezlovas nem tűnt el a köztudatból, folyamatosan árasztotta el a közönségét az ütősebbnél ütősebb partyhimnuszokkal, amelyek rohamos idő alatt mindenki által skandált slágerekké nőtté ki magukat.  
 

 
Calvin azonban úgy döntött, hogy új dalait ideje egy nagy zenei projektbe sűríteni, így született meg az új lemez ötlete, amelynek létrehozásához a popvilág krémjét hívta segítségül: az új korongon többek között Ariana Grande, John Legend, Nicki Minaj, Future és Snoop Dogg hangja is felcsendül majd. A lemezt felfuttató Feels kislemezhez már videó is készült, amely egészen a 70-es évek strandszezonjaiba kalauzol minket az Emil Nava által megálmodott retró hangulatú képkockákon keresztül.  
 
(breatheheavy.com) 
 
2017.06.27
|


Játék
Ünnepi ráhangolódással folytatódnak a családbarát délelőttök a Jurányiban.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.