Kedvenc helyek

Világ körüli turnéra indul Shakira

A spanyol díva közösségi oldalain osztotta meg rajongóival a hírt, hogy idén ősszel veszi kezdetét El Dorado nevű világ körüli turnéja, melynek keretében több mint harminc városban mutatja majd be lélegzetelállító csípőmozgását.
Május végén jelenet meg Shakira tizenegyedik stúdióalbuma, az El Dorado. A javarészt spanyol nyelvű dalok hamar belopták magukat a rajongók szívébe, így nem csoda, hogy a megjelenése óta a Billboard latin albumlistájának első helyén trónol, és közel egy hónapos uralmát meg egy új kiadvány sem tudta megtörni. A lemez sikerességén felbuzdulva az énekesnő nem teketóriázott sokáig, és meg is hirdette soron következő koncertsorozatának állomásait. Az album után elnevezett show november 18-án startol Kölnből, és a legtöbb európai nagyvárost célba veszi. Shakira 2018 januárjától Amerika felé veszi az irányt, majd tavasszal Latin-Amerikába is ellátogat, hogy szülőföldjén mutassa meg gyökereiből fakadó tehetségét és annak gyümölcsét.  
 
(billboard.com) 
 
2017.06.28
|


Játék
Egy fiatalokból álló baráti csoport tagjai izgalmas ötletnek tartják, hogy egy hosszú felfedezőútra induljanak, így szakadva el a szokványos napok unalmától, ám amikor autójuk defektet kap egy elhagyatott úton, akkor az, ami korábban még ideális kikapcsolódásnak tűnt, egyenesen rémálommá válik.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.