Vedd fel a harcot a zsebtolvajokkal!

Rendelj kínait - 20. rész
Ahhoz, hogy egy zsúfolt nagyvárosban biztonságban tudhassuk a cuccainkat, nem árt beszerezni egy praktikus lopásálló hátizsákot. És hogy mit is rejt egy modern városi ember hátizsákja? Hát külső akkumulátort, digitális mindenest és hordozható izzót többek közt...
Ekhepro lopásálló hátizsák – Mondj nemet a tolvajoknak 
 
Nagyvárosokban élők közül számtalan példát tudna mindenki mondani arra, hogy milyen cuccaik tűntek el észrevétlenül. Sok ember kis helyen, a járműveken nagy a zsúfoltság, így nem tudunk állandóan figyelni az értékeinkre. Ráadásul a hátizsákok zsebei úgy vonzzák a tolvajokat, mint vörös posztó a bikát, hiszen könnyen hozzáférhetők, és a lebukás veszélye is nagyon kicsi. 
 
Az Ekhepro azonban a legrafináltabb zsebes számításait is keresztülhúzza, ugyanis pontosan az ilyen próbálkozások ellen fejlesztették ki táskájukat. Hátul egyáltalán nem tartalmaz cipzárakat, csak a hátunkon áthaladó pántok mentén lehet nyitni, amely megoldás azért is előnyös, mert így a hátizsákot kilencven fokban lehajthatjuk a könnyebb pakolás végett. A szétnyitás után elénk tárul a számtalan zseb, amelynek egy részét műszaki eszközök elhelyezésére alakították ki, így rendelkezésre áll egy fakk 15,6 col méretű notebooknak, egy másik, nagyjából 10 colos tabletnek, illetve egyéb kütyüknek is. Az elmozdulást megakadályozandó vastag csúszásgátló pántokkal fogathatjuk le holmijainkat. 
 
A táska belsejében további három tárolórekesz vár arra, hogy tárgyainkkal feltöltsük őket. A vállpánton ráadásul van egy biztonsági zseb, ahová fontos iratainkat rejthetjük el. Az Ekhepro egy rendkívül egyedi szolgáltatást is kínál, ez pedig nem más, mint a telefontöltés. Dugjunk egy USB-kábelt a beépített csatlakozóba, az egyik felére tegyünk egy áramforrást, míg a másik végére egy mobilt, és máris áramlik a delej szeretett eszközünkbe. Az innovatív, szürke színben kapható kiegészítőért 11 200 forintot kérnek. 
 
Link >>
 
Besiter duál power bank – Szabványok találkozása 
 
Energiára mindig szükségünk van, hiszen okoseszközök garmadáját használjuk nap mint nap. Gondoljunk csak a tabletekre, telefonokra, fejhallgatókra és még ki tudja, mi másra, ami árammal működik. Ezeket a kütyüket pedig előbb vagy utóbb újra kell töltenünk, amit csak akkor tudunk megtenni, ha megfelelő csatlakozóval rendelkezünk. 
 
A Besiter mérnökei azonban gondoltak erre is, ezért a 20 000 milliamperórás power bankjukra egyből két kimenetet, egy micro és egy Type-C USB-csatlakozót is forrasztottak. A töltési feszültséget és a telep maradék energiáját százalékos formában egy LCD-kijelzőn követhetjük nyomon. Az intelligens eszköz számtalan gyorstöltési megoldást – QC3.0, QC2.0, MTK – támogat, így a normális várakozási időt jelentősen lecsökkenti, és a legtöbb modern telefonnal is kompatibilis. Az életünket megkönnyítő áramforrásért 8120 forintot kérnek.  
 
Link >>
 
Divo Aurabox programozható LED-kocka – Digitális mindenes 
 
A mai LED-es technológia meglepő dolgokra képes, például átváltoztat egy látszólag egyszerű, fekete kockát multifunkciós eszközzé, amelyen okostelefonunk segítségével tetszőlegesen variálhatjuk a mintázatot. A Bluetooth-kapcsolat lehetővé teszi, hogy rajzoljunk, üzenetet hagyjunk, vagy éppen az előre definiált minták valamelyikét aktiváljuk, a készülék mindezt meg fogja jeleníteni. 
 
Az Aurabox alkalmazása nemcsak az általunk megálmodott képeket, hanem előre leprogramozott funkciókat is képes végrehajtani, mutatja az időt, a dátumot, hőmérsékletet mér, vagy éppen a nemzeti lobogónkkal kedveskedik. Képes előre szerkesztett, de önálló fotókat összefűzni animációvá, illetve a telefonos alkalmazásaink – például Facebook – értesítőit is megjeleníti. A hátuljába épített hangszóró segítségével pedig használható zenelejátszóként vagy ébresztő óraként is. A rendkívül változatosan használható eszközért 14 000 forintot kérnek. 
 
Link >>
 
KKBOL napelemes, hordozható izzó – Fény az éjszakában 
 
Itt a nyár, a szabad vár, mondhatnánk szellemesen, és ez nem is áll távol a valóságtól. Ilyenkor szeretünk kiülni a verandára, vagy egy vendéglátóegység teraszára, de sokan egyszerűen kiruccannak egy erdőbe, és kempingeznek. Az este elérkeztével azonban fényre lesz szükségünk, hiszen számtalan tevékenységet ilyenkor is folytatni fogunk, mesterséges áramforrás viszont nem biztos, hogy rendelkezésre áll, használjunk helyette természetest.  
 
A KKBOL terméke nem más, mint egy napelemmel tölthető power bank, és egy felakasztható izzó kombinációja, amelyet bárhova elvihetünk magunkkal, vagy tetszés szerint áthelyezhetjük. A tároló 1600 milliamperóra kapacitással rendelkezik, így 8 órán keresztül képes energiával ellátni az 1,5 Wattos LED-égőt, aminek a várható élettartama 50 000 óra. A hasznos termékért 2200 forintot kérnek. 
 
Link >>
 
www.rendeljkinait.hu
2017.06.30
|


Játék
Annipanni és hű barátja Boribon a vízparton keresnek menedéket a nagy melegben.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.