Szabadtéri táncestek a Várkert Bazárban

Budapest, Várkert Bazár, július 20 - 31.
Harmadik alkalommal kerülnek megrendezésre a Nemzeti Táncszínház nyáresti, szabadtéri táncestjei július 20. és 31. között a Várkert Bazár Öntőház udvarán. A Magyar Nemzeti Táncegyüttes a Táncrapszódia és a Kalotaszeg című előadásait mutatja be.
A Duna Művészegyüttes az Örökkön-örökké című előadással érkezik, a Fitos Dezső Társulat Falusi színek című produkciójában pedig a Kárpát-medence kulturális sokszínűségét hozza el. 
 
A tangó életérzésbe kóstolhatnak bele a nézők Budai László, valamint vendégei, a Tangó Táncszínház conTangos című előadásában. A FlamenCorazonArte Táncszínház látványos, vérpezsdítő flamenco-estje, a FlamenColores ősi zenei motívumok és ritmusok világába repíti el a közönséget. A Táncmelodikák előadásban Pirók Zsófia és a Melodika Project zenészei egyedi műfajt teremtenek. 
 
A Feledi János – Feledi Project – Trio à la Kodály a kortárs tánc és a hazai kortárs kamarazene mellett a progresszív jazz világába kalauzol el Prozódia című produkciójával. A Sivasakti Kalánanda Táncszínház pedig a TálaMantra – Indiai táncképek című klasszikus indiai tánctechnikákat és modern koreográfiákat bemutató táncelőadással érkezik. 
 
A PiroTap Productions a sztepp műfaját ismertetik meg a nézőkkel Tap Evolution című darabjukban. 
 
2017.07.03
|


Mozgásban a kultúra! 4. – Illovszky Rudolf.
Budapest, Angyalföldi JAMK, szeptember 26. - október 20.

Egészség kiállítás 2017.
Budapest, Hungexpo - BNV, szeptember 30. - október 1.

56. Őszi Aukció.
Budapest, Kieselbach Galéria, szeptember 23. - október 7.

Ahol a héten érdemes...
Budapest, Debrecen, Pécs, Szeged, szeptember 21 - 30.
 
Budapest, Postamúzeum, május 4. - december 31.
 
szeptember 21 - 27.
 
 
Játék
„All you need is love” énekli a Beatles 1967-ben nemcsak koncerteken, a rádióban, de már a televízióban is. Az első egész világot behálózó élő tévéközvetítést több mint négyszáz millióan nézik izgatottan a Földön.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.