Kedvenc helyek

Britney Spears reagált a playback vádakra

Az amerikai popsztár egy izraeli tévéműsornak adott interjújában öntött tiszta vizet a pohárba, és válaszolt az eddig tabuként kezelt „élő–nem élő fellépés” kérdés miértjére.
Nyílt titok, hogy Britney Spears hosszú évek óta használ technikai rásegítést a show-jain – már ami az énekhangját illeti –, bár ez általában nem sokat csorbít az utolsó részletig tökéletesen megszervezett koncertjeinek élményén; hatalmas díszletek, extravagáns jelmezek és lehengerlő látványelemek jellemzik a 35 éves világsztár előadásait.
 
Az énekesnő jelenlegi Piece Of Me nevezetű turnéja lassan a végéhez közeledik, a koncertsorozat utolsó fellépése Tel Avivban lesz megtartva július elején. A performansz kapcsán egy izraeli tévécsatorna műsorvezetője készített egy rövid telefonos interjút Britney-vel, aki nem volt rest rákérdezni a szóban forgó playback-kérdésre sem. 
 
„Örülök, hogy feletetted ezt a kérdést, mert ez egy nagyon vicces dolog. Sok ember azt hiszi, hogy nem énekelek élőben. Mivel sokat táncolok, használok egy kis playbacket, de ez a hangomnak és a playbacknek az egyvelege. Ez azonban nagyon bosszant, ugyanis egyszerre táncolok és énekelek, és senki sem szavaz meg nekem annyi bizalmat, hogy ezt elhiggyék nekem” - nyilatkozott kissé csalódottan az egykoron angyali hangon éneklő tinibálvány.  
 
(breatheheavy.com) 
2017.07.03
|


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Már a lelőhelyeken az új Pesti Est! Fotózkodj vele ha látod, használd a #pestiestles hashtaget, és mi belépőkkel ajándékozunk meg! #jatek #hashtagjáték #nyeremenyjatek #kulturalisjatek
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.