Kedvenc helyek

Lady Gaga és a több milliós hakni

Már megszokhattuk, hogy napjaink egyik legsikeresebb popcsillaga nemcsak az arénákat, hanem a nagyobb stadionokat is képes pillanatok alatt megtölteni, de úgy látszik, hogy van az a pénz, amikor privát fellépéseket is elvállal a felkapott énekesnő.
Talán mindannyiunk mélyen dédelgetett álma, hogy egyszer kedvenc zenekarunk vagy énekesünk húzza a talpalávalót azon a bizonyos nagy napon. Egy örmény házaspárnak azonban sikerült is teljesíteni a kívánságát, ugyanis a július 1-jén megtartott esküvőjén nem, más mint Lady Gaga dalolt a több száz fős vendégseregnek. A tehetős szerelmeseknek viszont mélyen a zsebükbe kellett nyúlni, hogy álmukat valóra váltsák, ugyanis Gaga a bennfentes hírek szerint 1 millió dollárért, azaz körülbelül 27 millió forintért vállalta el a szóban forgó haknit. 
 
A Los Angeles-i Dolby színházban megszervezett lakodalomban a díva a legnagyobb slágereit vitte színpadra, így a vendégek többek között hallhatták a Bad Romance, a Marry The Night és a Paparazzi című dalok akusztikus verzióit is. Mindezek ellenére, aki élőben szeretné hallani Gagát, annak nem kell feltétlen egy milliárdos családba beházasodnia, elég, ha ellátogat a Joanne World Tour valamelyik állomására, amely idén augusztusban indul majd útjára Vancouverből.  
 
(breatheheavy.com)  
2017.07.04
|


Játék
Alig egy éve annak, hogy a rockklasszikusok feldolgozásában utazó belga hetesfogat először hallatott magáról.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.