Ellenségekből duettpartnerek: érkezik Iggy Azalea és Azealia Banks közöse

A szőke rapdíva, Iggy Azalea saját maga erősítette meg a hírt, hogy rendezte az Azealia Banksszel való nézeteltérését, ennek örömére pedig egy közös dalt is készítettek, hogy tudassák a világgal: szent a béke közöttük.
Aki akár csak egy fél szemmel is nyomon követi a rapvilág történéseit, tudja, hogy nem telik el úgy hét, hogy két rapper ne balhézna össze. Ilyenkor általában kő kövön nem marad, főleg, ha két olyan nagyszájú, vehemens díva feszül egymásnak, mint Iggy és Azealia. Kettejük konfliktusa még évekkel ezelőtt kezdődött, amikor Ms. Banks nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illette kolléganőjét azért, mert szerinte származását meghazudtolva képviseli a fekete kultúrát. 
 
Az ebből fakadó hosszas huzavona azonban úgy látszik, hogy a végéhez közeledik, ugyanis Iggy a Snapchaten közzétett posztjában jelentette be, hogy Azealia is helyet kapott a soron következő új lemezén. „Együtt dolgozunk. Égessétek el a parókáitokat, vagy tegyétek be őket a fagyasztóba, amíg ki nem adjuk” – csigázta fel rajongóit a Work rappere. Az egyelőre kérdéses, hogy a szóban forgó dal mikor jelenik meg, de az biztos, hogy ha ugyanolyan vérmes stílusban gyártották a rapbetéteket, mint az egymás fejéhez vágott nyílt üzeneteket, akkor egy igazán ütős szerzeményre számíthatunk.  
 
(breatheheavy.com)  
 
2017.07.05
|


Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.