Kedvenc helyek

Kesha visszatérése színkavalkádot hoz a megszürkült popvilágba

Több mint négyéves kényszerpihenő után ismét hallat magáról a korábban extravagáns stílusáról elhíresült énekesnő, Kesha. A 30 éves díva bemutatta legújabb dalát és videoklipjét, amely merőben más, mint az eddigiek.
Egy csodáltos visszatérés első lépései – akár így is megfogalmazhatnánk a tényt: hosszas kihagyás után ismét visszaevez a zenei vizekre Kesha, a magyar felmenőkkel is büszkélkedhető amerikai tinibálvány. Az énekesnő az utóbbi időben főként a Dr. Luke-kal való jogi küzdelmei kapcsán szerepelt a bulvárlapok hasábjain, mert zenei producere állítólag többször is molesztálta és lelki terrorban tartotta az akkor még csak húszas évei közepén lévő lányt.  
 
Kesha az évekig tartó pereskedés után most már kész továbblépni, amit mi sem példáz jobban, mint új, Rainbow névre keresztelt lemezének érkezése, amelyből már ízelítőt is kaptunk a most megjelent Praying című kislemezen keresztül. Az album munkálatai során a sztár az elmúlt időszak mélypontjaiból inspirálódott, így egy igazán személyes hangvételű korong kerül majd ki a boltok polcaira augusztus 11-én.  
 

 
(billboard.com) 
2017.07.07
|


Játék
Alig egy éve annak, hogy a rockklasszikusok feldolgozásában utazó belga hetesfogat először hallatott magáról.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.