Kedvenc helyek

Selena Gomez a fétiseiről énekel

Fetish néven érkezik az amerikai tinisztár legújabb kislemeze, amely a pár hete megjelent Bad Liar kistestvéreként lát majd napvilágot Ms. Gomez soron következő új korongjáról.
Az utóbbi években már megszokhattuk, hogy nem telik el úgy nyár, hogy ne Selena Gomez slágerei ostromolnák a legnagyobb rádiók toplistáit. Úgy néz ki, hogy ez idén sem lesz másképp, hiszen július 13-án érkezik a fiatal énekesnő legfrissebb dala, a Fetish, amely készülő nagylemezének második kislemeze is egyben.
 
A nem olyan rég megjelent Bad Liar-klip végén burkolt utalásokat lehet felfedezni a dal érkezésével kapcsolatban, de azt senki nem gondolta, hogy ilyen hamar hallhatjuk majd a szóban forgó szerzeményt; Selena valószínűleg így próbálja kárpótolni rajongóit a hosszabb zenei kihagyás után, amelyet mentális egészségére hivatkozva iktatott be virágkorát élő karrierjében. Az új dalban egyébként az amerikai rapper, Gucci Mane is közreműködik, így biztosak lehetünk abban, hogy egy igazán ütős sláger indul hódító útjára július közepén.  
 
(breatheheavy.com) 
2017.07.10
|


Játék
AZ A BAAAJ... …hogy Kiki nem szeret kirándulni. És hogy anya mindig sokat dolgozik. És hogy a nagyi háza teli van pókokkal. És még annyi minden más is!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.