Két Verona Kft.

Balatonszemes, 2017. augusztus 6.
A Terminal Workhouse Két Verona Kft. címmel július 1-jén mutatta be legújabb Shakespeare-átiratát a zalaegerszegi ZAKO Fesztiválon. A szövegkönyvet Shakespeare A két veronai nemes című drámája alapján Dancsecs Ildikó írta.
„Bálint és Patrik jó barátok. Patrik szerelmes Júliába. Bálint szerelmes lesz Szilviába. Mindez elég is lenne egy romantikus történethez, de az nem lenne Shakespeare-hez méltó. Szilviának vőlegénye van, akit szeret. Ő is szereti Szilviát. De Szilvia szerelmes lesz Bálintba. Patrik pedig Szilviába. Luca Ádámba, Ádám Anitába, pedig azt sem tudjuk, ki ő, de van, és ez tény. Mindenki szeret, mégis mindenki egyedül érzi magát, és ez hajtja őket egyiktől a másikig, miközben külföldre utaznak, kétértelmű üzeneteket hagynak, megcsalnak, becsapnak, támogatnak, kitartanak, átvernek, döntéseket hoznak… egy életre (?)” – olvasható a színlapon. 
 
A Két Verona Kft. augusztus 6-án lesz látható Balatonszemesen. 
2017.07.11
|


Játék
Owen Wilson és Ed Helms testvérek, akik azzal a tudattal nőttek fel, hogy apjuk még egészen fiatal korukban meghalt. Mikor aztán megtudják, hogy ez egy nagy hazugság volt, felkerekednek, hogy megtalálják eltűnt felmenőjüket.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.