Kedvenc helyek

Britney lehet a következő Super Bowl fellépője

Jól értesült források biztosra állítják, hogy az énekesnő csapata tárgyalásokat folytat a Super Bowl esemény szervezőivel, hogy Brit léphessen majd színpadra a jövő évi bajnokság félidejében.
Minden évben nagy izgatottság övezi a Super Bowl mérkőzés sztárfellépőjének bejelentését: rengeteg pletyka, híresztelés és bennfentes információ árasztja el a médiát a fellépő kilétével kapcsolatban, aki közel negyed órán keresztül szórakoztatja majd a mérkőzés nézőit a játékok szünetében. Britney Spears neve már egy ideje a levegőben kering mint lehetőség, de a díva még sosem volt ennyire esélyes az említett szerepre, mint most. A 35 éves világsztár ugyanis jövőre ünnepli pályafutásának huszadik évfordulóját, amelynek tökéletes megkoronázása lehetne a szóban forgó performansz 2018. február 4-én. 
 
A hírek szerint ezt a tényt az esemény lebonyolítói is szem előtt tartják, és ennek fényében igyekeznek megállapodást kötni a Baby One More Time sláger énekesnőjével. A hivatalos bejelentéséig azonban még jócskán várnunk kell, de az biztos, hogy bárki lép színpadra a Super Bowl félidejében, egy igazán ütős show-ra számíthatunk – kiindulva az előző évek nagy sikernek örvendő produkcióiból.  
 
(breatheheavy.com) 
2017.07.11
|


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Már a lelőhelyeken az új Pesti Est! Fotózkodj vele ha látod, használd a #pestiestles hashtaget, és mi belépőkkel ajándékozunk meg! #jatek #hashtagjáték #nyeremenyjatek #kulturalisjatek
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.