Kedvenc helyek

Eat My House: Citizenn (UK), Latmun (UK)

[ house / techno ]
Budapest, Margitszigeti Atlétikai Centrum, 2017. július 21. 22:00
Latmun most először jön Budapestre, hogy egy világbajnok tech-house bulit tető alá hozzon. A fiatal DJ ráadásul nem egyedül érkezik: egy szintén Nottinghamben világra jött, Londonban szocializálódott kollégájával rengetik meg az egykori Zippp klubot.
Joe Bradley London és Ibiza közönségét is hozta már mozgásba. Latmunként nevet 2016-ban szerzett: három EP-je verekedte fel magát a Beatport Tech House Top 10-es listájára. Minden a Def című számmal indult, melyet Steve Lawler is előszeretettel pörgetett. A Green Velvetet is remixelő ifjú titáné mellett másik elsőzésre is sor kerül: Citizenn gyúrt már át Adele- és Hercules & Love Affair-dalt is. A mangarajongó producer 2013-ban érdemelte ki a DJ Mag Breakthrough díját. A rasztás Blake rendezett már klipet Little Bootsnak, ütemeire táncolt a berlini Berghain népe is. 
 
Jegyár: 3000 Ft, elővét: 2500 Ft 
Air
2017.07.14
|


Játék
A Jurassic World új részében visszatérnek a csodák, a kalandok, az izgalmak, a kedvenc szereplők, a már ismert dinoszauruszok – és felbukkannak teljesen új fajok is, amelyek döbbenetesebbek és félelmetesebbek minden eddigi őslénynél.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.