Három szurkolói zóna és szigorú biztonsági előírások a vb-n

Budapesten két, Balatonfüreden egy szurkolói zónát alakítanak ki a szervezők a pénteken kezdődő 17. vizes világbajnokság alatt, ezek egészen a masters vb zárónapjáig, azaz augusztus 20-ig működnek majd.
A hatalmas kivetítőkkel ellátott, ingyenesen látogatható szurkolói zónákba naponta reggel 9-től estig - az események zárásáig - várják azokat, akik nem jutottak belépőhöz, vagy közösségben szeretnék átélni a vb eseményeit. A szurkolói helyszíneken koncertekkel, színes programokkal és játszóházakkal várják az érdeklődőket. Az egyik fővárosi szurkolói zónát a Dagály strand, a másikat a Margitszigeti Atlétikai Centrum területén, a harmadikat pedig Balatonfüreden, a Tagore sétányon alakítják ki.
 
A szurkolói zónákba és a versenyhelyszínekre érkezők is szigorú biztonsági ellenőrzésekre számíthatnak, ezért mindenkit arra kérnek a szervezők, hogy legalább egy órával a megtekinteni kívánt esemény kezdete előtt érjenek ki a helyszínre. Esernyő, nagyobb zászlórúd, vagy oda nem illő transzparens nem vihető be a rendezvényre. Félliteres vizes vagy üdítős flakont a szurkolói zónákba igen, a versenyek helyszínére azonban nem szabad majd bevinni, ezeken a helyszíneken büfé áll majd a nézők rendelkezésére. 
 
(MTI) 
2017.07.13
|


Játék
A londoni Rory Ingham zavarba ejtően fiatal, ám máris a lábai előtt hever a szcéna. A 21 éves harsonás nemcsak hogy kiváló zenéket ír, de producerként is jeleskedik.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.