Kedvenc helyek

Egy koreai énekesnő váltja Fergie-t a Black Eyed Peasben

Pár hete robbant a hír, hogy a BEP örökös tagja, Fergie végleg otthagyja az együttest, de will.i.am mindenkit megnyugtatott: a zenekar nem oszlik fel, sőt úgy látszik, már új tagot is találtak az énekesnő helyére.
A legfrissebb hírek szerint CL, a koreaiak feltörekvő üdvöskéje veszi majd át Fergie frontasszonyi pozícióját a Black Eyed Peasben. A mindössze 26 éves énekesnő korábban a banda frontemberének, will.i.am-nek a #willpower című nagylemezén vokálozott a Gettin' Dumb dalban, valószínűleg innen származtatható kettejük ismeretsége, amely a jelenlegi helyzet alapját is adja. CL mellett az egykori Pussycat Dolls-tag, Nicole Scherzinger neve is felmerült a szőke díva utódjaként, de még egyikükkel kapcsolatban sem érkezett hivatalos megerősítés. Habár mindketten rendkívül tehetséges előadók, a rajongók mégis ódzkodva állnak a tagcsere kérdéséhez, hiszen úgy gondolják, hogy senki sem tudja majd pótolni a jelenleg szólókarrierjén ügyködő Fergie-t.  
 
(breatheheavy.com) 
2017.07.13
|


Játék
A törvény embere, Luke Hobbs és a kitaszított Deckard Shaw szövetségre lépnek, amikor egy kibernetikailag felturbózott ellenség fenyegeti az emberiség jövőjét.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.