Nyerj páros jegyet a Cirque Éloize: Saloon: Ahol a Wild Wild West életre kel c. előadásra!

Lökje be a Saloon ajtaját, és hagyja, hogy magával ragadja a country folk muzsika energiája és a páratlan attrakciók! A világszerte népszerű kanadai cirkusz-színház, a Cirque Éloize a legújabb produkciójával érkezik Budapestre, hogy elbűvölje a család apraja-nagyját.
Amerika épül. A Vadnyugat virágzik. Vasutat fektetnek le. A sivatag közepén egy város kel életre. Kocsma nyílik, ahol összegyűlhetnek az emberek és sztorizhatnak. A történetek életre kelnek, az ivó pedig hirtelen színházzá alakul.
 
A western világát megidéző akrobatikus krimi alaphangját Johnny Cash és Patsy Cline dallamai adják, miközben életre kel a hírhedt Wild Wild West. A zenés vígjáték mitikus világában a színház és a cirkusz találkozik össze: hihetetlen intenzitással, eredeti koreográfiákkal, sok humorral és látványos akciókkal. A Saloon Belle-jének szépségétől elbűvölve a zongorahangoló felkavarja a port, és beindítja a legnagyobb westernekhez méltó hajszát. Csatlakozzon ön is az őrült utazáshoz! 
 
A társulat először lép fel a Margitszigeten, a Budapesti Nyári Fesztivál meghívására.  
 
Helyszín: Margitszigeti Szabadtéri Színpad 
 
Időpont: 2017. augusztus 5. szombat, 20:00 
 
Ha szeretnél jegyet nyerni az előadásra, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre! 
 
Ki alakította a főszerepet a Wild Wild West című mozifilmben?

A helyes megfejtést beküldők között páros jegyeket sorsolunk az előadásra. A nyereményeket személyesen lehet átvenni. Hogy biztosan időben megkapd az értesítést, rendszeresen ellenőrizd a spam mappádat is!

Neved:
Telefonszámod:
E-mail címed:

Beküldési határidő: július 26., szerda 24:00
A nyerteseket e-mailben értesítjük!

Játékos a fenti játékba történő részvételét megelőzően a www.est.hu Adatkezelési Tájékoztatóját és Általános Játékszabályzatát megismerte és a játékba lépéssel az abban foglaltakat elfogadja, illetve hozzájárul a játékba történő regisztráció során közölt személyes adatainak ezen feltételek szerinti kezeléséhez, továbbá ahhoz, hogy az adatkezelő részére közvetlen üzletszerzési célú reklámokat, hírleveleket küldhessen.
Ahol a héten érdemes...
 
Budapest, Óbuda, június 16. - augusztus 26.
 
Szentendre, július 7. - augusztus 20.
 
Hegykő, július 14 - 23.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.