Nyerj páros jegyet a Canarro és Tcha Limberger koncertjére!

A hazánk legjobb manouche swing formációjaként is emlegetett, a francia gypsy swinggel tradicionális magyar zenei ízeket és a jazzt ízlésesen ötvöző, nagy sikerű Canarro zenekar most a stílus egyik legkiválóbb és legsokoldalúbb képviselőjével, Tcha Limbergerrel lép színpadra a Városmajorban.
Tcha Limberger egyike azon nagyon kevés zenészeknek, akinek hangszíne és játéka hihetetlenül közel áll Django Reinhardt muzsikájához. Akárcsak Django, ő is belga szintó-muzsikus családból származik. A „multiinstrumentális” művész több más hangszer mellett gitározik, énekel, hegedül. A manouche swingen túl megannyi tradicionális stílussal foglalkozik, többek között görög, román vagy magyar népdalokkal, de hazánk legismertebb cigányzenészei által (pl.: Roby Lakatos) elismert művelője és legértékesebb hagyomány őrzője a magyar cigányzenének is. Tchát a legnagyobb világzenei lapokban csak így jellemezték: „maga a zene”. 
 
A hazai autentikus manouche-gitározás legvirtuózabb muzsikusának, Sidoo Attilának játékán túl a zenekar különlegessége, hogy a hagyományos európai húros hangszerelést kibővítve felállásuk egybeforrt Kovács Zoltán (Kó) zongorista jazz triójával, így hol az európai swing, hol a jazz kap nagyobb teret koncertjeiken. 
 
A Canarro zenekar magas színvonalon egyedüliként képviseli Magyarországon ezt a műfajt és szólaltatja meg Django örökségét dinamikus, improvizatív és felemelő dallamokon keresztül. 
 
Helyszín: Városmajori Szabadtéri Színpad 
 
Időpont: 2017. augusztus 6. vasárnap, 20:00 
 
Ha szeretnél jegyet nyerni a koncertre, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre! 
 
Milyen származású volt a híres dzsessz-gitáros, Django Reinhardt

A helyes megfejtést beküldők között páros jegyeket sorsolunk a koncertre. A nyereményeket személyesen lehet átvenni. Hogy biztosan időben megkapd az értesítést, rendszeresen ellenőrizd a spam mappádat is!

Neved:
Telefonszámod:
E-mail címed:

Beküldési határidő: július 27., csütörtök 24:00
A nyerteseket e-mailben értesítjük!

Játékos a fenti játékba történő részvételét megelőzően a www.est.hu Adatkezelési Tájékoztatóját és Általános Játékszabályzatát megismerte és a játékba lépéssel az abban foglaltakat elfogadja, illetve hozzájárul a játékba történő regisztráció során közölt személyes adatainak ezen feltételek szerinti kezeléséhez, továbbá ahhoz, hogy az adatkezelő részére közvetlen üzletszerzési célú reklámokat, hírleveleket küldhessen.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.