A 25 éves Pesti Est bemutatja: Ricsárdgír - Nyerj páros jegyet!

2007 táján alakult a zenekar, akkor azzal az indíttatással, hogy egy göndör hajú fiú kertjében fognak fellépegetni. De olyannyira beütött a „gírezés”, hogy ezt a nehezen besorolható produkciót egyre szélesebb közönség is megkajálta.
Egynéhány énekesnőt már a frontvonalában tudhatott a hobbipopcsapat, jelenleg Deák Edina tarkítja a színpadképet. Az idei Kolorádó fesztivál szavazásán a „kedvenc zenekar” címet Mártondaniék happolták el az underground szcéna krémje elől. Orfűn tavaly a tóba esett a szintijük, de okostelefonos app segítségével pöpecül áthidalták a problémát. A szándékoltan röhejesen kinéző és zenélő különítmény A38-os fellépése a „Gírfeszt” nevet kapta, ahol felcsendül a – figyelem! - The Dark Side Of The Moon című, 2016-os második albumról a Balvinbarbi 18+ című opusz is. 
 
Helyszín: A38 Hajó
 
Időpont: augusztus 17. csütörtök, 20:00
 
Ha szeretnél jegyet nyerni, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre!
 
Melyik városban alakult meg a Ricsárdgír zenekar?

A helyes megfejtést beküldők között páros jegyeket sorsolunk a koncertre. A nyereményeket személyesen lehet átvenni. Hogy biztosan időben megkapd az értesítést, rendszeresen ellenőrizd a spam mappádat is!

Neved:
Telefonszámod:
E-mail címed:

Beküldési határidő: augusztus 13., vasárnap 24:00
A nyerteseket e-mailben értesítjük!

Játékos a fenti játékba történő részvételét megelőzően a www.est.hu Adatkezelési Tájékoztatóját és Általános Játékszabályzatát megismerte és a játékba lépéssel az abban foglaltakat elfogadja, illetve hozzájárul a játékba történő regisztráció során közölt személyes adatainak ezen feltételek szerinti kezeléséhez, továbbá ahhoz, hogy az adatkezelő részére közvetlen üzletszerzési célú reklámokat, hírleveleket küldhessen.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.