Hasznos kínai kütyük utazóknak

Rendelj kínait - 21. rész
Tegyük kényelmesebbé az utazást! Autós menetrögzítő, hordozható hűtőláda, ellenálló áramforrás és egy újabb, ezúttal zenélő pörgettyű szerepel kínai termékeket bemutató sorozatunk legújabb részében.
Junsun H030 autós menetrögzítő – Turbinátor 
 
Egy menetrögzítő hasznos kelléke autónknak, így sok vitás forgalmi szituációt kerülhetünk el vagy oldhatunk meg. A legtöbb ilyen készülék azonban nem a formatervezés csúcsa, szerencsére a Junsun turbina alakú kamerája egyáltalán nem bántja a szemet, sőt kifejezetten attraktív dizájnt kapott készítőitől.  
 
A külcsín azonban semmit nem ér a megfelelő beltartalom nélkül, de a H030-nak ezen a területen sem kell szégyenkeznie. A készülék lelkét egy Ambarella A12 chip és egy Omnivision 4689-es szenzor teszi ki, ilyeneket találhatunk a jobb akciókamerákban is. Az 1.8-as apertúra méretével és a 160 fokos látószögével autónk teljes elő- és oldalterét képes lefedni, hogy semmi ne maradjon észrevétlen. A rögzítő tappancs alatt GPS-modult rejtettek el, ennek segítségével különböző menetparamétereket – például pozíció és sebesség – írathatunk ki a videókra. 
 
A felbontás kifejezetten jó, 1296p és Full HD közül is választhatunk. A készülék WiFi-kapcsolat és telefonos applikáció segítségével akár közvetlenül okoseszközünkre is mentheti a felvételeket, de természetesen micro SD-kártyát is képes fogadni, 32 Gigabyte méretig. A beépített giroszkópnak köszönhetően pedig nagyobb fékezés vagy baleset hatására beindítja a vészvideó módot, hogy a felvételek biztosan tárolásra kerüljenek. A kamera képes távolságfigyelésre is, és jelez, ha az előttünk lévő járművek túlságosan közel kerülnének gépjárművünkhöz. A kameráért 20 700 forintot kérnek. 
 
Link >>  
 
 
Huanjie hűtőláda – Jeges hűsítő a nyári melegben 
 
Tombol a nyár, iszonyatosan meleg van, aminek persze örülünk, hiszen erről szól ez az évszak. Egy hűsítő ital azonban mindig jól jön, különösen akkor, ha ezért nem kell a boltba rohangálnunk, és valljuk be, egy kemping közepéről vagy autóban ülve ezt nem is olyan egyszerű megtenni. Erre kínál megoldást a Huanjie 12 voltos szivargyújtóról üzemeltethető hűtő-fűtőládája. 
 
A 7,5 literes, fémmel bevont belső akár 12 db 0,33 literes üdítős flakont is képes elnyelni, vagy akár 6 db ásványvizesüveget is belerakhatunk. Mivel nemcsak hűteni, hanem fűteni is képes, tárolhatunk benne ételeket, illetve használhatjuk évszaktól függetlenül is. Mozgatását megkönnyíti a vállra akasztható, állítható hosszúságú pánt, így olyan aktivitásokhoz is magunkkal vihetjük, mint például a horgászás. A 31x31x17 centiméteres hűtőládáért 6440 forintot kérnek. 
 
Link >>  
 
Pisen túra power bank – Ellenálló áramforrás 
 
Manapság a túrázók egyre több energiát fogyasztanak tevékenységük végzése közben. GPS-es navigáció, kézi- és fejlámpák, telefon, számtalan helymeghatározó applikációval, és még sorolhatnánk azokat a termékeket, amelyek csak úgy nyelik az áramot. Egy kellőképpen ellenálló és a fenti funkciókat magába foglaló eszköz hasznos lehet minden természetjáró számára, és a Pisen power bankja pont ilyen. 
 
Az 5000 milliamperóra kapacitású ütés-, víz- és porálló kütyü ideális társ lehet a keményebb igénybevételekhez, amilyennel például a hegymászás vagy a teljesítménytúrázás jár. Az eszköz elejébe egy LED-es világítótestet integráltak, így elemlámpa funkciót is tartalmaz. A mobil eszközöket a ma már sztenderdnek számító micro USB-porton keresztül 2 amper töltőárammal képes ellátni. A termék ára 7560 forint. 
 
Link >>
 
  
Hangszórós pörgettyű – Érezd a ritmust, vedd át az ütemet 
 
A pörgettyűk – vagy angolosan fidget spinnerek – őrülete tovább tart az egész világon, ráadásul mindenféle kiegészítő funkcióval kezdték el kombinálni az alapötletet, olyan jópofa hibrideket hozva létre, mint a mai tesztünk alanya. 
 
A remek, különböző LED-fények által biztosított fényhatást ugyanis hangszórókkal kombinálták, így a pörgettyűvel akár ütemre is játszhatunk. Ehhez a bal oldalon található SD-kártyabemenetbe kell egy SD-kártyát illesztenünk, a működéshez szükséges energiát pedig a beépített 300 milliamperórás áramforrás biztosítja, nagyjából két órán keresztül. A lejátszás Bluetooth-kapcsolaton keresztül is megvalósítható, így bármelyik okoseszközünk segítségével tudunk rá zenei tartalmat küldeni. A jobb oldalon található micro USB-port segítségével pedig bármikor újratölthetjük a szerkezetet. A sokrétű termék ára 2520 forint. 
 
Link >>
www.rendeljkinait.hu
2017.07.18
|


Játék
A műfaját posztapokaliptikus turbópopként definiáló Einstand garantálja a forró hangulatot.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.