Programok hétvégére

2017. július 20-23.
Aki nem a vizes vb eseményeit élvezi épp, vagy csak kiszakadna a városból, hétvégén észak felé induljon! Vácon például igazi utcabálhangulat fogadja a látogatókat a Váci Világi Vigalom révén, pénteken ráadásul gazdapiacot is rendeznek friss termelői zöldségekkel, Szentendrén pedig az Ister napok programjai kínálnak változatos időtöltést.
Püspöki Gazdapiac
Vác, Püspöki Palota  
július 20-án 14–18h
www.vac.hu  
 
Csütörtökönként váci és Vác környéki termelők friss zöldségeket, gyümölcsöket, saját termelésű és/vagy készítésű pékárukat, tejtermékeket, lekvárt, mézet árulnak.  
 
AUFeszt III 
Babér utcai templom melletti tér  
július 21-én 19h
www.kult13.hu  
 
A Poa Pratensis, a Hortus M Singers és a Ratty Jazz Band várja a látogatókat. Ingyenes!  
 
Váci Világi Vigalom 
Vác és környéke  
július 21–23.  
www.vacivigalom.hu  
 
Utcabál, fúvószenekar koncert, Ocho Macho, Jazz Steps Band, Vad Fruttik koncert, karate bemutató, gyermekudvar, népi játszótér és még sok érdekes program várja a látogatókat.  
Ingyenes!  
 
Hétvégi Piknik a Várkert Bazárban 
Várkert Bazár  
július 21–23.  
www.varkertbazar.hu 
 
A város legszebb neoreneszánsz kertjében teríthetik le a piros kockás terítőt a fűbe, ételről és italról a helyszínen streetfood büfékocsik gondoskodnak. 
 
Nosztalgiahajó 
Budapest és környéke  
július 22-én 14h  
www.bkk.hu
 
Az út során teljes pompájában feltárul a Duna-part csodálatos panorámája, amelyet az UNESCO a világörökség részének nyilvánított, valamint Budapest különleges hídjait a dunai hajósok szemszögéből.  
 
Ister napok 2017 
Szentendre, Duna-korzó  
július 22–23.
www.szentendreprogram.hu  
 
A Dunán napközben evezős és sportversenyek, a parton játékos programok zajlanak. Szombat este a szentendrei kuriózumnak számító zenés gyertyaúsztatás páratlan látványában gyönyörködhet a közönség. A Duna-korzón napközben és este a hét helyi nemzetiség bemutatkozása mellett színpadi programok és koncertek sokasága várja a közönséget. Ingyenes!  
2017.07.19
|


Játék
Az idei Ünnepi Könyvhétre jelentette meg a Kossuth Kiadó Muszatics Péter Bécs, Budapest, Hollywood című könyvét, melyben a szerző a múlt század eleji Hollywoodba kalauzolja az olvasót, ahol a Közép-Európából származó alkotók jelentős hatással voltak az amerikai filmgyártásra.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.