Kedvenc helyek

Katy Perryt kikosarazták

Ms. Perry közel tízéves karrierjét áttekintve kijelenthetjük, hogy a popsztár rendelkezik napjaink legszínesebb klipgyűjteményével. A vadóc énekesnő jelenleg is gőzerővel forgatja Swish Swish című dalának videoklipjét, amely az első forgatási fotók alapján meglehetősen sportos témát kapott.
A 32 éves szupersztár legtöbb videójában igyekszik szokatlan, a hétköznapitól eltérő, olykor már bizarr jelenteteket felsorakoztatni, így talán ennek tudható be az is, hogy Katy az egyik legnagyobb nézettséggel rendelkező előadó a VEVO statisztikái szerint. 
 
A hamarosan turnéra induló énekesnő következő projektje is nagy dobásnak ígérkezik, ugyanis legújabb, készülő kisfilmjében a dalban eredetileg is közreműködő Nicki Minaj is feltűnik majd, aki már önmagában garantálja a klip sikerességét. A forgatásról kikerült, színfalak mögötti felvételeken jól látható, hogy az I Kissed A Girl pacsirtája egy kosárlabdapályán vett fel néhány jelentet a készülő filmhez, így szemtanúi lehetünk annak, hogy milyen az, ha két díva ledobja a magas sarkút, és sportcipőben hódítja meg a tévécsatornák toplistáit. 
 
(breatheheavy.com) 
2017.07.25
|


Játék
Miután a férje egyik pillanatról a másikra lapátra teszi, Deanna (Melissa McCarthy), a megrögzött háziasszony gondol egyet, és elhatározza, hogy befejezi a főiskolát. És történetesen ugyanabban a suliban köt ki, mint ahová a saját lánya jár, és aki nem túlságosan repes az örömtől emiatt.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.