Óriási az érdeklődés a vizes világbajnokág záróeseménye iránt

Hétfőtől regisztrálhatnak ingyenesen a nézők a 17. FINA Világbajnokság záróeseményére. A rendkívüli érdeklődésnek köszönhetően az online jegyértékesítési rendszeren keresztül alig egy óra alatt elfogytak az álló jegyek, így a szervezők az előző esti főpróbát is megnyitják a nagyközönség számára.
A vizes világbajnokság július 30-án a Papp László Sportarénában nagyszabású újcirkusz és táncprodukcióval búcsúzik, méltóképpen ünnepelve az emberfeletti teljesítményt nyújtó sportolókat, valamint a szurkolókat és önkénteseket. A Müpa szervezésében megvalósuló záróünnepségen a Recirquel Társulat több mint kétszáz artistát és táncművészt megmozgató produkciója látható majd. Vági Bence rendezésében a körülbelül 40 perces előadásban a csodaszarvas legendája éled újra. A záróesemény keretében a közönség válogatást láthat majd a világbajnokság legjobb pillanataiból, és Magyarország az est részeként köszönti a 2019-es világbajnokság szervezőjét, Dél-Koreát is. 
 

 
Hétfő délelőtt, a regisztráció megnyitása után azonnal rengetegen látogattak az Eventim jegyértékesítő oldalára, a kivételes érdeklődésnek köszönhetően az ingyenes belépők alig egy óra alatt elfogytak. 
 
A záróünnepség – a nyitóeseményhez hasonlóan – az M4 élő közvetítésének köszönhetően követhető lesz majd a tévéképernyőkön keresztül is, ám a hatalmas érdeklődésre való tekintettel a szervezők úgy döntöttek, hogy a főpróbát is megnyitják a nagyközönség számára. A július 29-én, szombaton 20 órakor kezdődő főpróbán is ingyenes a részvétel, a helyre szóló jegyeket erre az estére is a záróesemény weboldaláról elérhető Eventim jegyértékesítő felületen foglalhatják le a nézők. A főpróbára a jegyfoglalás 2017. július 26-án, szerdán, 10 órától lehetséges. 
2017.07.26
|


Játék
A műfaját posztapokaliptikus turbópopként definiáló Einstand garantálja a forró hangulatot.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.