Extrém vízisport-központ épül a Lupán

Az ország egyetlen profi, 6 oszlopos pályájával, valamint három további pályával Közép-Európa legnagyobb wakeboardközpontja épül a Lupa-tavon, ahol ráadásként egy „varázslatos” búvárcentrumot is kialakítottak.
Földön, vízen és víz alatt is kínál különböző sportolási lehetőségeket az idén rohamos tempóban megújult Lupa-tó. Az aktív nyaralók nagy örömére a régió legnagyobb wakeboardcentruma is itt épül: a négy pálya közül kettőt, egy 5 oszlopos pályát, valamint egy 2 oszlopos tanulópályát már birtokba is vett a közönség. Készül még egy 2 oszlopos pálya is, de a centrum legnagyobb dobása, az ország egyetlen 6 oszlopos, profi pályája augusztus elejére lesz kész. 
 
A Lupa-tó legszebb részén, a „félsziget" csúcsán egy búvárcentrumot is kialakítottak egy 512 méter hosszú víz alatti kötélpályával, egy repülőgépronccsal, amforákkal és néhány meglepetés látványossággal, ahol akár tíz méter mélyre is merülhetnek a búvárkodás szerelmesei. Az extrém vízisport-központban továbbá Flyboard, Hoverboard és Jetovator is bérelhető. 
 
Mindezeken túl a tavon folyamatosan hasítják a vizet a windsurfösök, van vitorlástábor és hamarosan a szörfszövetséggel és kajak-kenu szövetséggel együttműködésben edző- és szabadidőbázist alakítanak ki, de lehet SUP-olni és SUP jógázni, vízipólózni, és egy vízi kalandpark is várja a tóhoz kilátogatókat. 
2017.07.27
|


Játék
A nagy sikerű akció-thriller sorozat legújabb részében Ethan Hunt (Tom Cruise) és az IMF csapat néhány ismerős szövetségessel együtt fut versenyt az idővel egy balul elsült küldetés után…
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.