Kedvenc helyek

25. Sziget Fesztivál - Island of Freedom: -1. és 0. nap

[ pop / rock ]
Budapest, Óbudai-sziget (Hajógyári-sziget), 2017. augusztus 9 - 10.
Már 9-én, szerdán a Nagyszínpadon túl is vagy fél tucat helyszínen beindul az élet. Az Európa koncerthelyszínen például 14 órától a hazai french elektropop formáció, a Saverne jóvoltából, de lesz itt román, holland, brit és izraeli fellépő is.
Másnap a mi Ivan & the Parazolunk köré sorolnak be spanyol, svájci és francia csapatok, a műfaji eklektika jegyében. A Petőfi színpadon szerdán, 16.30-tól Jónás Vera izzít, majd több hiphop formáció, köztük Majka & Curtis és a Bëlga is próbálja idecsábítani a Sziget-látgatókat. A csütörtök a honi alter jegyében fog telni: Szabó Benedek, Péterfy Bori és a 30Y is játszik majd.

Szerdán 16 órától a Nagyszínpadon az azonos nevű versenyt megnyerő Lóci Játszik pengeti indie-dalait, majd a szarajevói reggae-rock-hiphop alakulat, a Dubioza Kolektiv következik. Utánuk a Billy Talent veterán ontariói punk-rockerei csapnak le, akik hat albumuk dalaival ágyaznak meg Alecia Beth Moore művésznőnek. A háromszoros Grammy-díjas Pink 21.30-kor a Waterfall, illetve a Just Like Fire című, idei dalaival állítja a feje tetejére a Disney-hercegnők világát. Reménykedhetünk, hogy az ultradögös kétgyerekes anyuka a közelgő P7 albumról is megvillant még pár új kompozíciót. Csütörtökön szintén angolszász dominancia jellemzi majd a fő koncerthelyszínt, de a britek javára fog billenni a mérleg.  

Napijegy: 22 500 Ft, elővét: 20 900 Ft
Air
2017.07.28
|


Játék
Annipanni és hű barátja Boribon a vízparton keresnek menedéket a nagy melegben.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.