Tökéletes hang harmadszor is!

A világbajnokság megnyerése után a Bellák feloszlanak, de egy utolsó, nagy énekverseny elég csábító ahhoz, hogy még egyszer összeálljanak egy közös acappellázásra. Maga a verseny ezúttal a tengerentúlon zajlik, és a csajoknak egy olyan bandát kell legyőznie, akik nemcsak a saját hangjukkal hódítanak, hanem hangszeren is játszanak.
Az utóbbi évek egyik legmeglepőbb filmes sikersztorija a Tökéletes hangé, hiszen egy kis költségvetésű, másodvonalbeli vígjáték ért el elképesztő népszerűséget, ami nem egy, hanem immár két folytatást fialt. A széria producere, a második részt rendezőként is jegyző Elizabeth Banks ezúttal már a rendezést nem vállalta – a Charlie angyalai remake-jén dolgozik –, de színésznőként visszatér a Bellák mellé, és ő az, aki leszerződtette Trish Sie-t (aki készített már Step Up-mozit) a trilógia befejezéséhez. 
 
A teljes lánycsapatot sikerült összeszedni harmadjára is, a fiúk terén azonban lesznek elmaradók. Sem a Becca fiúját alakító Skylar Astin, sem Adam Devine nem tér vissza a harmadik részre, ahol az egyik legkomolyabb kihívást az jelentette, hogy a lányok egyik énekszámát egy medencében, úszás közben kellett felvenni. Az alkotók azt ígérik, hogy a harmadik rész egyben az utolsó is lesz, de a Dagi Amyt játszó Rebel Wilson nem zárja ki, hogy a karaktere külön spin-off-mozit kapjon később. 
 
(Hazai bemutató: december 28.) 
 
2017.07.31
|


Film premierek

Vissza a gyökerekhez

francia vígjáték, 107 perc, 2018

Túl szexi lány

amerikai-kínai vígjáték, 110 perc, 2018

Kutyaparádé

amerikai kalandfilm, 92 perc, 2018

Gotti

amerikai életrajzi dráma, 105 perc, 2017

Az élet napos oldala

svéd vígjáték, 104 perc, 2017
Játék
Az idei Ünnepi Könyvhétre jelentette meg a Kossuth Kiadó Muszatics Péter Bécs, Budapest, Hollywood című könyvét, melyben a szerző a múlt század eleji Hollywoodba kalauzolja az olvasót, ahol a Közép-Európából származó alkotók jelentős hatással voltak az amerikai filmgyártásra.
Filmek a TV-ben
18:05
Egyesült Királyság
amerikai-angol filmdráma, 2016
18:15
Buliszerviz
amerikai vígjáték, 2002
18:30
Mindörökké Batman
amerikai akció, fantasy, 1995
18:45
Életmentő
norvég filmdráma, 2017 (feliratos)
18:50
Mystic Pizza
amerikai vígjáték, 1988
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.