Tökéletes hang harmadszor is!

A világbajnokság megnyerése után a Bellák feloszlanak, de egy utolsó, nagy énekverseny elég csábító ahhoz, hogy még egyszer összeálljanak egy közös acappellázásra. Maga a verseny ezúttal a tengerentúlon zajlik, és a csajoknak egy olyan bandát kell legyőznie, akik nemcsak a saját hangjukkal hódítanak, hanem hangszeren is játszanak.
Az utóbbi évek egyik legmeglepőbb filmes sikersztorija a Tökéletes hangé, hiszen egy kis költségvetésű, másodvonalbeli vígjáték ért el elképesztő népszerűséget, ami nem egy, hanem immár két folytatást fialt. A széria producere, a második részt rendezőként is jegyző Elizabeth Banks ezúttal már a rendezést nem vállalta – a Charlie angyalai remake-jén dolgozik –, de színésznőként visszatér a Bellák mellé, és ő az, aki leszerződtette Trish Sie-t (aki készített már Step Up-mozit) a trilógia befejezéséhez. 
 
A teljes lánycsapatot sikerült összeszedni harmadjára is, a fiúk terén azonban lesznek elmaradók. Sem a Becca fiúját alakító Skylar Astin, sem Adam Devine nem tér vissza a harmadik részre, ahol az egyik legkomolyabb kihívást az jelentette, hogy a lányok egyik énekszámát egy medencében, úszás közben kellett felvenni. Az alkotók azt ígérik, hogy a harmadik rész egyben az utolsó is lesz, de a Dagi Amyt játszó Rebel Wilson nem zárja ki, hogy a karaktere külön spin-off-mozit kapjon később. 
 
(Hazai bemutató: december 28.) 
 
2017.07.31
|


Film premierek

Keresés

amerikai thriller, 102 perc, 2018

Johnny English újra lecsap

amerikai-angol-francia akcióvígjáték, 88 perc, 2018

Briliáns válás

belga-francia vígjáték, 95 perc, 2018
Játék
Maja mindenképp szeretne részt venni a vidék legnépszerűbb játékában, a Mézcsatában, ám túlzott lelkesedésével a méhecske magára haragítja a méhbirodalom császárnőjét.
Filmek a TV-ben
H
17
K
18
Sze
19
Cs
20
18:10
18:20
A tehetség
amerikai filmdráma, 2017
18:30
Csillagok háborúja - Az új remény
amerikai kalandfilm, 1977
18:35
Élet és semmi más
amerikai-spanyol filmdráma, 2017 (feliratos)
18:45
A bűn árfolyama
amerikai-német thriller, 2008
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.