A Notre Dame-i toronyőr

Szeged, Szegedi Szabadtéri Játékok, augusztus 11., 12., 13., 18., 19., 20., 21h
Fülbemászó Disney-dallamokkal és egy igazán szenvedélyes történettel andalít augusztusban a Szegedi Szabadtéri és a Budapesti Operettszínház bemutatója. Szegedre érkezik ugyanis A Notre Dame-i toronyőr című világsikerű musical, amely szerelemről, hősiességről és elfogadásról szól.
Varázslatos párizsi forgatag fogadja majd a nézőt A Notre Dame-i toronyőr előadásain, a Szegedi Szabadtéri Játékokon. A Victor Hugo gyönyörű nagyregényéből született musicalből egyszerre kapunk képet Quasimodo, Esmeralda, Frollo és Phoebus kapitány érzelmeiről és Párizs varázslatos hangulatáról.  
 
A regényből, illetve az az alapján készült Disney-adaptációból Oscar-díjas csapat, Alan Menken és Stephen Schwartz írt nagy sikerű musicalt, mely a világ számos országa után nyáron végre Szegedre érkezik a Dóm téri fesztivál és a Budapesti Operettszínház jóvoltából. A bemutató különleges lesz, hiszen első alkalommal adják elő olyan környezetben a darabot, amelynek a hangulata megidézi a világhírű francia katedrálist is.  
 
Az előadást Kerényi Miklós Gábor rendezi, a musicalben pedig színpadra lép Veréb Tamás, Gubik Petra, Szabó P. Szilveszter, Vágó Zsuzsi, Mészáros Árpád Zsolt, Homonnay Zsolt, Gömöri András Máté, Horváth Dániel, Kocsis Dénes, Szerényi László, Szomor György és Csuha Lajos
2017.07.31
|


Ki vagyok én? Én mondom meg!
Budapest, Petőfi Irodalmi Múzeum, február 26. - március 12.

Farsangi népszokások.
Budapest, KULTI - Kelenvölgyi KH, február 23. - március 21.

Nieder Iván kiállítása.
Budapest, RaM Colosseum, február 23. - március 25.

Ahol a héten érdemes...
 
Kápolnásnyék, Halász kastély, 2017. május 1. - 2018. március 31.
 
február 15 - 21.
 
Budapest, Thália Színház, február 20. 19:30
 
Játék
Hollywood minden évben kitermel magából egy szerethető és bájos felnövéstörténetet, ugyanakkor ezek a filmek nem szoktak eljutni a legnagyobb díjátadók rivaldafényéig. A Lady Birdnek azonban sikerült a csoda
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.