A Notre Dame-i toronyőr

Szeged, Szegedi Szabadtéri Játékok, augusztus 11., 12., 13., 18., 19., 20., 21h
Fülbemászó Disney-dallamokkal és egy igazán szenvedélyes történettel andalít augusztusban a Szegedi Szabadtéri és a Budapesti Operettszínház bemutatója. Szegedre érkezik ugyanis A Notre Dame-i toronyőr című világsikerű musical, amely szerelemről, hősiességről és elfogadásról szól.
Varázslatos párizsi forgatag fogadja majd a nézőt A Notre Dame-i toronyőr előadásain, a Szegedi Szabadtéri Játékokon. A Victor Hugo gyönyörű nagyregényéből született musicalből egyszerre kapunk képet Quasimodo, Esmeralda, Frollo és Phoebus kapitány érzelmeiről és Párizs varázslatos hangulatáról.  
 
A regényből, illetve az az alapján készült Disney-adaptációból Oscar-díjas csapat, Alan Menken és Stephen Schwartz írt nagy sikerű musicalt, mely a világ számos országa után nyáron végre Szegedre érkezik a Dóm téri fesztivál és a Budapesti Operettszínház jóvoltából. A bemutató különleges lesz, hiszen első alkalommal adják elő olyan környezetben a darabot, amelynek a hangulata megidézi a világhírű francia katedrálist is.  
 
Az előadást Kerényi Miklós Gábor rendezi, a musicalben pedig színpadra lép Veréb Tamás, Gubik Petra, Szabó P. Szilveszter, Vágó Zsuzsi, Mészáros Árpád Zsolt, Homonnay Zsolt, Gömöri András Máté, Horváth Dániel, Kocsis Dénes, Szerényi László, Szomor György és Csuha Lajos
2017.07.31
|


Játék
A művészet templomai című sorozat immár 9. epizódjához érkezett. A hazánkban is nagy sikerű Vatikáni Múzeum 3D, a Firenze és az Uffizi-képtár 3D és a Pápai bazilikák 3D alkotóinak új filmje a legkiválóbb reneszánsz mesterek egyikének és művészettörténet egyik legmeghatározóbb alakjának, Raffaello Sanziónak állít emléket.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.