Kedvenc helyek

Rihanna és Kendrick Lamar, avagy a modern kori Bonnie & Clyde

Nem véletlen, hogy Rihanna tíz évvel ezelőtt Good Girl Gone Bad címmel jelentette meg akkori nagylemezét. A barbadosi díva ugyanis imád rosszban sántikálni, ezúttal az amerikai rapper esett áldozatául – legalábbis egy kalandos kisfilm erejéig biztosan.
A napokban debütált Kendrick Lamar és Rihanna közös videoklipje. A kisfilm a Loyalty névre keresztelt slágerükhöz készült, amely Mr. Lamar áprilisban megjelent Damn című albumának harmadik kislemezeként debütált a rádiókban. 
 

 
A közepes tempójú r'n'b-dalhoz egy meglehetősen mozgalmas képi világot álmodott meg Dave Meyers rendező; a XXI. századi Bonnie & Clyde szerepében feltűnő páros bűnözőként randalírozik a nagyvárosban, belesodródva a legveszélyesebb alvilági ügyletekbe és bandaháborúkba. A pontosan négyperces videó már most közel 20 milliós megtekintéssel büszkélkedhet a VEVO-n, így bátran kijelenthetjük, hogy ez is nagy sikereket hoz majd a rapper számára, akárcsak elődjei: Kendrick korábbi klipjeit összesen 8 jelöléssel méltányolták az idei MTV Video Music Awardson, ezzel ő lett az idei díjkiosztó legesélyesebb előadója. 
 
(billboard.com) 
 
2017.08.01
|


Játék
Hú, mennyi holmit kell egy utazáshoz összepakolni! És akkor még könyveket is – ki tudja, melyik nap mihez lesz kedvetek, és főleg mennyi időtök marad este mesét olvasni a kalandokkal teli nap után!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.