Férfias játékszerek Kínából

Rendelj kínait - 22. rész
Férfias dolgokat válogattunk össze erre a hétre. Ezúttal egy multifunkciós pénztárcát, egy kézi szkennert, egy napelemes kerti lámpát és egy mágneses italtartót is bemutatunk - természetesen mind Kínából érkezett!
Multifunkciós pénztárca – Szuper kütyü nemcsak férfiaknak 
 
A legtöbben a tárcánkban hordjuk a fontosabb iratainkat, a pénzünket és még sok mást is, ami a mindennapi életünkhöz szükséges. Miért ne kombinálhatnánk ezt azzal, hogy a telefonunkat is töltsük róla, sőt vészjelzőként is szolgáljon? A multifunkciós pénztárca pont erre kínál megoldást.  
 
Beépített, 5000 milliamperórás áramforrása és micro USB-kimenete segítségével tölthetjük róla telefonunkat, Bluetooth segítségével használhatjuk vele mobilunk kameráját, illetve kétféle, elvesztés elleni megoldással is felszerelték, így sem drága mobileszközünk, sem pénztárcánk nem fog illetéktelen kezekbe kerülni. A trendi eszköz természetesen eredeti alapfunkcióit is ellátja, képes 10 plasztik kártyát fogadni, a további két zsebben pedig bankjegyeinket és az aprónkat tárolhatjuk. A bőrből készült, több színben is elérhető termékért 13 900 forintot kérnek. 
 
Link >> 
 
Kcasa mágneses italtartó – Sörfellegvár 
 
Tombol a kánikula, mi pedig ilyenkor egy korty hideg italra vágyunk. A hűtőgépünk azonban nemcsak finom nedűket, hanem mindenféle egyéb alapanyagot kell, hogy magába fogadjon, ezért nem árt, ha rendezetten tároljuk a belevalót. A mágneses italtartóval a pakolás rendkívül egyszerű, a három darab, egymás mögött elhelyezkedő mágneses korongra kell a fémkupakos italokat elhelyeznünk.  
 
A leeséstől nem kell félnünk, az italrendezők mindegyike 5 kilogramm súlyt képes megtartani, köszönhetően a remek minőségű neodímium mágneseknek. A felhelyezés rendkívül egyszerű, a 3M ragasztócsíkok szinte bármilyen felületen megtapadnak, legyen az a hűtőgép belseje, vagy egy polc alja. Természetesen nemcsak fémkupakos üvegekkel használható, hanem egyéb konyhai eszközök tárolására is alkalmas a Kcasa terméke, amelyért 1800 forintot kell fizetnünk. 
 
Link >> 
 
Kézi szkenner – Digitalizáljunk egyszerűen 
 
A gyorsan fejlődő digitális világban sokszor elengedhetetlen, hogy egyes papíralapú adatainkat elektronikus formára alakítsuk át. Senki nem szeret a postán várakozni, vagy a hivatalokban tölteni az idejét, miért ne küldjük be számítógépünk segítségével a fontos iratokat? Egy fél asztalt viszont nem akarunk feláldozni egy több kilós, feleslegesen sok helyet elfoglaló asztali szkennerre. Szerencsére már vannak ennél sokkal rugalmasabb megoldások is, ilyen a mai tesztalany is. 
 
Csak el kell húznunk harminc centinél is rövidebb digitális dokumentumolvasót irataink felett, és máris elkészül a nagyfelbontású, elektromos eszközökön is tárolható változat. A 700 milliamperórás beépített akkumulátorának köszönhetően papírok tucatjait szkennelhetjük be, A4-es méretig. A beolvasási idő kettőtől tizenkét másodpercig terjedhet, felbontástól függően, a végterméket pedig SD-kártyán tárolhatjuk, amelyből maximálisan 32 Gigabyte-ot képes kezelni. 
 
A működési folyamat nyomon követésére és a beállítások elvégzésére szolgáló LCD-kijelző az eszköz tetején kapott helyet. Itt kerül visszajelzésre a felbontás, illetve a kimeneti formátum is, ami lehet jpg vagy pdf kiterjesztésű. A színes képalkotó szenzorral ellátott készüléket 15 600 forintért vásárolhatjuk meg. 
 
Link >>
 
Napelemes kerti lámpa – Elolvaszthatatlan jégkocka 
 
A kertnek nemcsak nappal, hanem éjszaka is szépnek kell lennie, ehhez viszont kinézetben is odaillő világítótestekre van szükségünk. Legyen diszkrét, de mégis érdekes, ezt a két tulajdonságot viszont nem olyan egyszerű a kedvező árral is ötvözni. 
 
Szerencsére a tejüvegből kialakított jégkockát formázó kerti lámpák kellően visszafogottak ahhoz, hogy nappal a növények között megbújva, napenergia segítségével feltöltsék magukat, éjszaka pedig selymes fényükkel világítsák meg az udvart és a közlekedő utakat. Beépített nikkel-kadmium akkumulátoraik tárolják a napközben begyűjtött energiát, ez kerül visszasugárzásra naplemente után. A LED-lámpák várható élettartama években mérhető, tehát nem kell azon aggódnunk, hogy a 7100 forintért kínált termék egyhamar tönkre megy. 
 
Link >>
 
www.rendeljkinait.hu
2017.08.01
|


Játék
A nagy sikerű akció-thriller sorozat legújabb részében Ethan Hunt (Tom Cruise) és az IMF csapat néhány ismerős szövetségessel együtt fut versenyt az idővel egy balul elsült küldetés után…
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.