Tom Hiddleston Hamlet lesz

Tom Hiddleston fogja játszani Hamletet a Shakespeare-darab Kenneth Branagh-féle új rendezésében Londonban.
Thor és az The Night Manager sztárja a The Stage című lapnak nyilatkozva elmondta, hogy Hamlet karaktere „szinte korlátlan mennyiségű interpretációt” kínál, és alig várja, hogy ezeket felfedezhesse. Hiddleston azt is elárulta, hogy már régóta tervezik a darabot a rendezővel, és most végre eljött az idő a közös munkára - írta a BBC News. 
 
A darabban a Born to Kill című brit televíziós minisorozat egyik szereplője, Lolita Chakrabarti játssza Gertrúd szerepét. 
 
Az előadás teljes bevételét a Royal Academy of Dramatic Art (RADA) Attenborough-kampányának finanszírozására fordítják. A kezdeményezés célja, hogy összegyűjtsenek 20 millió fontot a londoni drámaiskola egyik központi épületének korszerűsítésére, valamint egy diákszállás kialakítására. 
 
Az előadás a RADA és Branagh színházi társulatának közös produkciója, amelyet szeptember 1. és 23. között fognak játszani a RADA Jerwood Vanbrugh színházában. Az előadásokra egy keddtől vasárnapig tartó internetes sorsoláson lehet jegyet szerezni. 
 
Mind Branagh, aki egyben a RADA elnöke, mind Hiddleston az akadémián végzett, és dolgoztak már együtt a Thor című filmen. 
 
(MTI) 
2017.08.02
|


Ahol a héten érdemes...
Budapest, A38 Hajó, június 4. - szeptember 3.
 
 
Budapest, Szabadság híd, július 22. 20:00
 
 
Budapest, Óbuda, június 15. - augusztus 31.
Játék
A nagy sikerű akció-thriller sorozat legújabb részében Ethan Hunt (Tom Cruise) és az IMF csapat néhány ismerős szövetségessel együtt fut versenyt az idővel egy balul elsült küldetés után…
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.