Tom Hiddleston Hamlet lesz

Tom Hiddleston fogja játszani Hamletet a Shakespeare-darab Kenneth Branagh-féle új rendezésében Londonban.
Thor és az The Night Manager sztárja a The Stage című lapnak nyilatkozva elmondta, hogy Hamlet karaktere „szinte korlátlan mennyiségű interpretációt” kínál, és alig várja, hogy ezeket felfedezhesse. Hiddleston azt is elárulta, hogy már régóta tervezik a darabot a rendezővel, és most végre eljött az idő a közös munkára - írta a BBC News. 
 
A darabban a Born to Kill című brit televíziós minisorozat egyik szereplője, Lolita Chakrabarti játssza Gertrúd szerepét. 
 
Az előadás teljes bevételét a Royal Academy of Dramatic Art (RADA) Attenborough-kampányának finanszírozására fordítják. A kezdeményezés célja, hogy összegyűjtsenek 20 millió fontot a londoni drámaiskola egyik központi épületének korszerűsítésére, valamint egy diákszállás kialakítására. 
 
Az előadás a RADA és Branagh színházi társulatának közös produkciója, amelyet szeptember 1. és 23. között fognak játszani a RADA Jerwood Vanbrugh színházában. Az előadásokra egy keddtől vasárnapig tartó internetes sorsoláson lehet jegyet szerezni. 
 
Mind Branagh, aki egyben a RADA elnöke, mind Hiddleston az akadémián végzett, és dolgoztak már együtt a Thor című filmen. 
 
(MTI) 
2017.08.02
|


Játék
A művészet templomai című sorozat immár 9. epizódjához érkezett. A hazánkban is nagy sikerű Vatikáni Múzeum 3D, a Firenze és az Uffizi-képtár 3D és a Pápai bazilikák 3D alkotóinak új filmje a legkiválóbb reneszánsz mesterek egyikének és művészettörténet egyik legmeghatározóbb alakjának, Raffaello Sanziónak állít emléket.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.