Kedvenc helyek

Beyoncé lesz Nala hangja az élőszereplős Az oroszlánkirály-filmben

Egy ideje már pletykálják, hogy Beyoncé kelti majd életre a már készülő The Lion King mozifilm élőszereplős változatában a Nala névre keresztelt karaktert. Most úgy tűnik, a híresztelések igaznak bizonyultak.
Egy, az énekesnőhöz közel álló személy elárulta, hogy a menedzsment az utolsó tárgyalásokat folytatja az utóbbi időben főként élőszereplős filmek vonalán tevékenykedő Disney-vel. Ha hinni lehet az említett bennfentes szavainak, az énekesnő ezen projektjéért 25 millió dollárt, átszámolva körülbelül 700 millió forintot tesz majd zsebre. Az immáron háromgyermekes Msr. Carter azonban nemcsak szinkronszínészként, hanem zenei producerként is közreműködik majd a készülő film betétdalait csokorba rendező albumon. A hivatalos bejelentés egyelőre még nem történt meg, annyi bizonyos csak, hogy a Jon Favreau által rendezett egész estés mozifilm a tervek szerint 2019-ben érkezik majd.  
 
(www.breatheheavy.com) 
2017.08.02
|


Játék
Mi van a bőrünk alatt? A kiállítás célja, hogy részletesen bemutassa testünk felépítését.
a #jumbo arról szól, hogy egy lány beleszeret egy vidámparki körhintába. #európaipremier #premier #berlinale #berlinale2020 #berlinfilmfestival
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.