Kedvenc helyek

Elstartolt Lady Gaga új turnéja

Vancouverben tartották Lady Gaga Joanne World Tour elnevezésű turnéjának nyitóestéjét. Az énekesnő három év kihagyás után adott telt házas koncertet kanadai rajongóinak, hogy legújabb albumát bemutassa.
Augusztus 1-jén indult Lady Gaga legutóbbi, Joanne című nagylemezét népszerűsítő koncertsorozata. Az énekesnő 2014-ben koncertezett utoljára az ArtRave: The Artpop Ball turnéjával, így az új show-t nemcsak a rajongók, hanem a szakma részéről is hatalmas érdeklődés és izgatottság övezete.
 
Ahogy azt a korábbi évek is példázzák, Gaga most sem okozott csalódást: a díva közel kétórás koncertje alatt igyekezett a teljes karrierjét felölelő setlisthez a legkülönlegesebb látványvilágot is társítani, így extrém díszletekből és meghökkentő jelmezekből most sem volt hiány. A februárban lezajlott nagy sikerű Superbowl-fellépés megfelelő promóciót biztosított a világsztár számára, ugyanis az értékesítés megkezdését követően szinte az összes helyszínen pillanatok alatt elfogytak a jegyek. A pontosan hatvan fellépésből álló koncertsorozat az év végén, december 18-án zárul majd Észak-Amerikában.  
 
(breatheheavy.com) 
 
2017.08.03
|


Játék
A Honeybeast közel hetven zenésszel ontja majd az édesbús slágereket az Aréna színpadján.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.