Kedvenc helyek

Országos Beatles Találkozó 2017

[ pop / rock ]
Budapest, Kobuci, 2017. augusztus 13. 16:00
„Egy nap, amikor minden a Beatlesről szól” – ráadásul ingyen, miközben a Duna-ág túloldalán még nagyban dübörög a Sziget fesztivál. Aki 11-én, hajnali 1-kor nem látta a The Bits műsorát bent a Tribute színpadon, az „idekint” bepótolhatja, sőt!
A gombafejek iránt rajongó zenekar idei tematikus délutánján a liverpooli beat jelenlegi zászlóshajója, a Cavern Club állandó fellépőjeként is ismert The Shakers is tiszteletét teszi. A hazai négyesfogat – Derecskei Zsolt (gitár, zongora, ének), Bakó Balázs (dob, ének), Bárth János (gitár, ének), Kasléder Albert (basszusgitár, ének) – mellett Juhász Tomi Vaklárma is felidézi a legendás kvartett dús életművét. Három koncertblokk a világot megváltoztató dalokkal, illetve beszélgetés és kvíz is szerepel a programban, mely utóbbihoz a közönség aktivitása elengedhetetlen. 
 
Ingyenes! 
Air
2017.08.03
|


Játék
A nagy sikerű akció-thriller sorozat legújabb részében Ethan Hunt (Tom Cruise) és az IMF csapat néhány ismerős szövetségessel együtt fut versenyt az idővel egy balul elsült küldetés után…
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.