Kedvenc helyek

Országos Beatles Találkozó 2017

[ pop / rock ]
Budapest, Kobuci Kert, augusztus 13. 16:00
„Egy nap, amikor minden a Beatlesről szól” – ráadásul ingyen, miközben a Duna-ág túloldalán még nagyban dübörög a Sziget fesztivál. Aki 11-én, hajnali 1-kor nem látta a The Bits műsorát bent a Tribute színpadon, az „idekint” bepótolhatja, sőt!
A gombafejek iránt rajongó zenekar idei tematikus délutánján a liverpooli beat jelenlegi zászlóshajója, a Cavern Club állandó fellépőjeként is ismert The Shakers is tiszteletét teszi. A hazai négyesfogat – Derecskei Zsolt (gitár, zongora, ének), Bakó Balázs (dob, ének), Bárth János (gitár, ének), Kasléder Albert (basszusgitár, ének) – mellett Juhász Tomi Vaklárma is felidézi a legendás kvartett dús életművét. Három koncertblokk a világot megváltoztató dalokkal, illetve beszélgetés és kvíz is szerepel a programban, mely utóbbihoz a közönség aktivitása elengedhetetlen. 
 
Ingyenes! 
Air
2017.08.03
|


Játék
Gordon Zsigmond, a kiábrándult bűnügyi újságíró egy brutálisan meggyilkolt fiatal lány halála után nyomoz a ’30-as évek Budapestjén. A szálak több irányba vezetnek, és úgy tűnik, senkinek nem áll érdekében az, hogy kiderüljön az igazság.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.