Kedvenc helyek

Országos Beatles Találkozó 2017

[ pop / rock ]
Budapest, Kobuci Kert, augusztus 13. 16:00
„Egy nap, amikor minden a Beatlesről szól” – ráadásul ingyen, miközben a Duna-ág túloldalán még nagyban dübörög a Sziget fesztivál. Aki 11-én, hajnali 1-kor nem látta a The Bits műsorát bent a Tribute színpadon, az „idekint” bepótolhatja, sőt!
A gombafejek iránt rajongó zenekar idei tematikus délutánján a liverpooli beat jelenlegi zászlóshajója, a Cavern Club állandó fellépőjeként is ismert The Shakers is tiszteletét teszi. A hazai négyesfogat – Derecskei Zsolt (gitár, zongora, ének), Bakó Balázs (dob, ének), Bárth János (gitár, ének), Kasléder Albert (basszusgitár, ének) – mellett Juhász Tomi Vaklárma is felidézi a legendás kvartett dús életművét. Három koncertblokk a világot megváltoztató dalokkal, illetve beszélgetés és kvíz is szerepel a programban, mely utóbbihoz a közönség aktivitása elengedhetetlen. 
 
Ingyenes! 
Air
2017.08.03
|


Játék
Digitálisan felújított filmklasszikusokat bemutató sorozata keretében 2017. szeptember 14-től a Pannonia Entertainment bemutatja James Cameron kultikus akció-scifije, a Terminator 2. 3D változatát, restaurált képpel és hanggal, az eredeti ’91-es magyar szinkronnal.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.