A miniszter félrelép!

Budapest, Csillebérci Szabadtéri Színház, szeptember 15., 16., 20:10
Richard Willey, a kormány egyik sikeres, fiatal minisztere gáláns kalandra készül az ellenzéki frakció titkárnőjével (Jane) egy patinás hotelben. Az este azonban nem kezdődik a legjobban, hiszen a szobába belépve azonnal találnak egy „hullát” az ablakban.
Richard végül segítségül hívja parlamenti titkárát, Geroge Pidgent, így már hárman próbálják megoldani ezt a rendkívüli helyzetet. Nincs könnyű dolguk, hiszen a szálloda igazgatója és főpincére mindig a legrosszabb pillanatban zavarja meg őket, míg Richard felesége, George édesanyjának ápolónője, valamint a fiatal szerető féltékeny férje csak tovább bonyolítja az amúgy is kínos szituációt. Ráadásul az éjszaka még mindig tartogat meglepetéseket! 
 
Az 1992-ben a Laurence Oliverről elnevezett legjobb vígjátéknak járó díjat elnyert komédiát a Bánfalvy Stúdió 2017 mutatja be a Csillebérci Szabadtéri Színházban. A darabot Horváth Csaba rendezte. A főbb szerepekben Gesztesi Károlyt, Harmath Imrét, Schlanger Andrást, Urmai Gábort, Bugár Annát, Gere Orsolyát és Kiss Ramónát láthatjuk. 
 
2017.08.07
|


Játék
Egy maroknyi vándorszínész játéka dühös verekedést robbant ki. A kavarodásban egy ifjú katona beszáll a bunyóba. Miután a fiú bujdosni kényszerül, a társulat befogadja és együtt zötyögnek faluról falura Pest felé.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.