A miniszter félrelép!

Budapest, Csillebérci Szabadtéri Színház, szeptember 15., 16., 20:10
Richard Willey, a kormány egyik sikeres, fiatal minisztere gáláns kalandra készül az ellenzéki frakció titkárnőjével (Jane) egy patinás hotelben. Az este azonban nem kezdődik a legjobban, hiszen a szobába belépve azonnal találnak egy „hullát” az ablakban.
Richard végül segítségül hívja parlamenti titkárát, Geroge Pidgent, így már hárman próbálják megoldani ezt a rendkívüli helyzetet. Nincs könnyű dolguk, hiszen a szálloda igazgatója és főpincére mindig a legrosszabb pillanatban zavarja meg őket, míg Richard felesége, George édesanyjának ápolónője, valamint a fiatal szerető féltékeny férje csak tovább bonyolítja az amúgy is kínos szituációt. Ráadásul az éjszaka még mindig tartogat meglepetéseket! 
 
Az 1992-ben a Laurence Oliverről elnevezett legjobb vígjátéknak járó díjat elnyert komédiát a Bánfalvy Stúdió 2017 mutatja be a Csillebérci Szabadtéri Színházban. A darabot Horváth Csaba rendezte. A főbb szerepekben Gesztesi Károlyt, Harmath Imrét, Schlanger Andrást, Urmai Gábort, Bugár Annát, Gere Orsolyát és Kiss Ramónát láthatjuk. 
 
2017.08.07
|


Szabó Réka: Az idő rögzíthető.
Budapest, Műcsarnok, június 20. - augusztus 5.

I will be your mirror.
Budapest, Deák Erika Galéria, június 21. - július 31.

A szülészet születése.
Budapest, Semmelweis Orvostörténeti Múzeum, 2018. június 22. - 2019. március 1.

Játék
Az ExperiDance Production célja a legmagasabb szintű művészi szórakoztatás és a forradalmasított magyar tánckultúra népszerűsítése az egész világon.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.