Aranybérlettel várja az Iparművészeti az utolsó látogatóit

Az Iparművészeti Múzeum szeptember 3-án egy időre búcsút vesz a látogatóitól, és megkezdődik az épület rekonstrukciója. Az intézmény szeretné emlékezetessé tenni vendégei számára az utolsó heteket, ezért korlátozott számú aranybérletet bocsát ki.
Az aranybérlettel egyrészt korlátlanul látogathatók a kiállítások, de a különleges belépő birtokosai a naponta szervezett exkluzív programokon bepillanthatnak a kulisszák mögé is, sőt, a múzeum földszintjén kialakított coworking területre is beköltözhetnek. A programok között épületséták, restaurátorműhely-látogatások, a múzeum kutatásait bemutató előadások szerepelnek, de az aranybérletesek olyan raktárakba is eljuthatnak, melyek kiállítási egyébként nem látogathatók, bepillantást nyerhetnek a műtárgyak digitalizálásának, a kortárs dizájn gyűjtemény megalapításának folyamatába, valamint részesei lehetnek a kiállítások bontási folyamatainak és a műkincsek utazásra való felkészítésének is. Az aranybérlet ára két hétre 12 500 forint, a helyek az uvegcsarnok@imm.hu címen foglalhatók. A leggyorsabbak 10 000 forintos early bird jegyet válthatnak.
2017.08.07
|
(13 kép)


Játék
Tíz éve született a zenekar a Magyar Színház büféjében és szilveszterkor léptek fel együtt először „jelmeztelenül”.
METU - ma este őszi animációs válogatás a Puskin moziban. A belépés ingyenes! #moziajanlo #programajanlo #animacio #metuanimacio
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.