Kedvenc helyek

Mit kért P!nk az öltözőjébe?

Lenyűgöző látványvilág, akrobatikus színpadi jelenlét és fergeteges hang – erre számíthatunk a Szigeten P!nktől, aki magával hozza a családját is. Eláruljuk, mi mindent kért a híres díva az öltözőjébe.
A nagyszerű énekesnő hosszabb kihagyás után ugrott fejest a turné világába, és a hírek szerint mindenhol nagyon odateszi magát. Augusztus 9-ei szigetes koncertjén is nagy látványosságra készül, még az is előfordulhat, hogy a közönség fölött repkedve énekli néhány nagy slágerét… meglátjuk, mi jön össze belőle.
 
Az azonban biztos, hogy P!nk kedveli a virágokat és előnyben részesíti a természetes módon termesztett gyümölcsöket – ez már abból a listából derül ki, ami az énekesnő és népes kísérete kéréseit tartalmazza. P!nk listáján elsőként két csokor fehér rózsa szerepel, amit az öltözőjében szeretne látni, és alapvetően leszögezi, hogy gyerekbarát legyen az öltöző, például a késeket élvédővel kéri. Emellett többféle tea, organikus méz és citrom, valamint egy halom különböző, szintén természetes módon termesztett bogyós gyümölcs sorakozik a listán. De organikus legyen a szeletelt sárgarépa és zellerszár is! A táncos lányoknak gyümölcs- és zöldségtálat, avokádót, 70%-os csokit és egy zacsi gumimacit rendeltek. A fiú táncosok gumimacit nem kapnak, viszont kértek egy nagy zacskó csokit a zöldségek és gyümölcsök mellett.
 
Jegyek még kaphatók a koncertre, de jó lesz sietni!
2017.08.04
|


Játék
A műfaját posztapokaliptikus turbópopként definiáló Einstand garantálja a forró hangulatot.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.