Kedvenc helyek

Több mint 50 dalt készített új lemezére Carly Rae Jepsen

A kanadai énekesnő és dalszerző, Carly Rae Jepsen régóta szorgosan tevékenykedik következő nagylemezén, verejtékes munkája eddig több mint ötven új szerzeményt eredményezett.
Pár évvel ezelőtt mindenki himnuszként skandálta a Call Me Maybe című vírusslágert, ami hatalmas áttörést hozott az akkor még csak szárnyait bontogató énekespalánta karrierjében. Carly azóta sikert sikerre halmozva ontja magából a rádióbarát dalokat, elmondása szerint sikerének titka abban rejlik, hogy mindig igyekszik valami újat mutatni közönségének. „Alkotóként nem akarhatod megismételni azt, amit egyszer már megcsináltál” – nyilatkozta céltudatosan a 31 éves popsztár. Ms. Jepsen azt is elárulta, hogy az alkotási folyamat során szeret cikázni a stílusok és a koncepciók között, így valószínűleg ennek tudható be, hogy rengeteg számot sikerült összehoznia hamarosan megjelenő stúdióalbumára. A 2015-ös E•MO•TION utódjaként napvilágot látó korong megjelenésének az időpontja egyelőre kérdéses, de azt biztosra vehetjük, hogy nagy népszerűségnek örvend majd.   
 
 
(breatheheavy.com) 
2017.08.04
|


Játék
A nagy sikerű akció-thriller sorozat legújabb részében Ethan Hunt (Tom Cruise) és az IMF csapat néhány ismerős szövetségessel együtt fut versenyt az idővel egy balul elsült küldetés után…
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.