Kedvenc helyek

Miley Cyrus életműdíjat vehet át a Teen Choice Awardson

Az idei évben az újra fénykorát élő Miley Cyrus-t érte a megtiszteltetés, hogy a tinik első számú díjátadóján átveheti a legnagyobb sztároknak járó The Ultimate Choice Award-ot.
Miley visszatért, és boldogabb mint valaha. Azon felül, hogy kibékült vőlegényével,  Liam Hemsworth-tel, felhagyott korábbi polgárpukkasztó stílusával és életvitelével és egy visszafogott, érett nőként tért vissza a világot jelentő deszkákra. Ezt a gyökeres változás a szakma ítészei is nagyra értékelik,talán ennek tudható be az is, hogy a Teen Choice Awards ezúttal őt jutalmazza majd a The Ultimate Choice Award kategória szörfdeszka-trófeájával. Az előző években olyan neves világsztárok érdemelték ki a díjkiosztó ezen elismerését, mint Britney Spears, Justin Timberlake, Taylor Swift, vagy Selena Gomez. Cyrus kisasszony tehát nagyon jó úton halad ahhoz, hogy ismét az egyik legnagyobb popdívává nőjje ki magát, hiszen legutóbb megjelent Malibu című slágere nagyon szépen teljesít, az idei évben pedig még egy új lemezzel is megörvendezteti közönségét a hajdani Disney-sztár. A díjátadó gála augusztus 13-án, vasárnap kerül megrendezésre.

(
breatheheavy.com)
2017.08.07
|


Játék
Egy kíméletlen drogháborúban nincsenek szabályok... Miután a mexikói kartellek terjeszkedése egyre nagyobb méreteket ölt az Egyesült Államok területén, Matt Graver (Josh Brolin) különleges ügynök újabb véres küldetésre indul.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.