Hasznos kínai holmik „haszontalan” időtöltésekhez

Rendelj kínait - 23. rész
Szégyenlős strandolók, megszállottan egészségtudatos biciklisták és fanatikus gamerek, figyelem! Ezúttal nektek ajánlunk hasznos kínai holmikat, melyek beszerzése megkönnyítheti az életeteket!
IPree hordozható öltözőfülke – Sátor másképp 
 
Nyár van, tagadhatatlanul dübörög a strandszezon. Ilyenkor nincs is más dolgunk, mint kimenni a legközelebbi strandra, fürdőruhát húzni és csobbanni. Azonban sokaknak problémát jelenthet, hogy számos vízparti részen nincs rendes öltözőfülke. Némelyek ilyen helyzetben sem érzik rosszul magukat, nosza, egy nagy törölköző, és minden meg van oldva. De létezik egy olyan tábor is, akik kényelmesebb megoldást szeretnének a helyzetre. Az IPree különleges strandeszköze erre kínál kitűnő alternatívát. Igazából egy teljesen egyszerű, függőleges sátorról van szó, amiben könnyedén fel lehet állni, így problémamentesen és leskelődő szemek nélkül történhet az öltözködés. Aki bármennyire is otthon van a sátorozás világában, annak nem lehet gondja a felállítással, de alapvetően sem atomfizika az installálás. Ez az igazán hasznos újítás tulajdonképpen érdekes ötvözete a hagyományos sátornak és a strandolásra kitalált szélfogónak. Az ára 8800 forint. 
 
Link >> 
 
Roshwell telefontartós biciklitáska – Kötelező kerékpárkellék 
 
Manapság olyan keveset mozgunk, hogy azt a rövidke biciklizést is monitorozni kell, nehogy a fontos információk – például, hogy mennyivel repesztettünk a lejtőn – elvesszenek. Léteznek már tökéletes okostelefonos applikációk kifejezetten a sportolás megkönnyítésére, illetve az eredményeink mérésére, csak éppen, ahhoz, hogy ezeket használni tudjuk, mindig kéznél kell lennie a telefonunkat, hisz a táskánk mélyére rejtve mit sem látunk a készülék által mutatott értékekből. Erre kínál megoldást a Roshwell által gyártott táska. A terméket könnyedén fel tudjuk szerelni a kerékpár vázára, a kormány alá. Minden fontos belefér, amire csak szükségünk lehet az út során: kulcs, pénz, alapvető iratok... A legfontosabb tulajdonsága azonban az, hogy rendelkezik egy átlátszó zsebbel, amibe beletehetjük az okostelefonunkat, így a tekerés során mindig rálátunk. Az ára is barátságos, 1000 forintot minden „bicikliholistának” megér. 
 
Link >> 
 
Motospeed V18 gamer egér – Mindenki lehet játékos 
 
Már megszokhattuk, hogy a hazai gamer perifériafelhozatal nem túl olcsó, és sokszor nem is képvisel magasabb színvonalat, mint a távol-keleti kihívói. Egy játékokra optimalizált egér nem feltétlenül csak azoknak jó, akik a nap 24 órájában zombikat ölnek a számítógép előtt, olyan felhasználók is nagy hasznát vehetik, akiknek kell a sok gomb, az állítható érzékenység vagy számít az egyedülálló dizájn. A Motospeed mára már viszonylag ismert kínai gyártónak számít, amely minőségi termékeket kínál. A V18 néven futó, multifunkciós egerüket is minden kompromisszum nélkül, kényelmesen használhatjuk: igazi gamer egérhez méltón több színben világít, lehet DPI-t állítani, huzamosabb használat után is kényelmes marad, és nem utolsósorban mindezért csak 4500 forintot kell kicsengetnünk! 
 
Link >> 
 
 
www.rendeljkinait.hu
2017.08.14
|


Játék
Az idei Ünnepi Könyvhétre jelentette meg a Kossuth Kiadó Muszatics Péter Bécs, Budapest, Hollywood című könyvét, melyben a szerző a múlt század eleji Hollywoodba kalauzolja az olvasót, ahol a Közép-Európából származó alkotók jelentős hatással voltak az amerikai filmgyártásra.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.