Kedvenc helyek

Pink felteszi a kérdést: mi van velünk?

What About Us néven érkezik a vadóc díva legfrissebb kislemeze, amely az elmúlt évek egyik legjobban várt visszatérésének mérföldköve lesz majd.
Végre fellélegezhetnek a Pink-rajongók: hosszas kihagyás új dallal örvendezteti meg közönségét az extravagáns énekesnő. Az immáron kétgyerekes édesanya az utóbbi időben főként családjának szentelte az időt, amely egy nagyobb kihagyást eredményezett a karrierjében. A So What pacsirtája azonban már nem egyszer bebizonyította, hogy szupermamiként sikeresen össze tudja egyeztetni karrierjét a magánéletével, ezt példázva tavaly stúdióba vonult és hozzálátott 7. nagylemezének elkészítéséhez. 
 
A 2012-ben megjelent The Truth About Love album utódjaként debütáló anyag kiadását egyelőre homály fedi, de az biztos, hogy a korongot felvezető első kislemeze augusztus 10-én jelenik meg hivatalosan. A What About Us a hírek szerint egy igazán belevaló, tombolós slágernek ígérkezik, így reménykedjünk, hogy a Sziget Fesztiválon való fellépése során erre a dalra is csápolhatunk majd egy élő premier során.  
 
(www.breatheheavy.com) 
2017.08.08
|


Játék
Annipanni és hű barátja Boribon a vízparton keresnek menedéket a nagy melegben.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.