Kedvenc helyek

A Despacito megtörheti minden idők legrangosabb toplistás rekordját

Jelen állás szerint úgy tűnik, hamarosan újabb elismerését tudhat magáénak a spanyol vírussláger, amelyet már így is minden idők legsikeresebb kislemezeként tartanak számon.
Lehet utálni, vagy nagyon szeretni, de az tény: senki sem tud szó nélkül tud elmenni a Despacito-jelenség mellett. Nincs olyan party, összejövetel vagy nagyobb rendezvény, ahol mostanában legalább egyszer ne csendülne fel a szóban forgó temperamentumos muzsika. Luis Fonsi és Daddy Yankee szerelemgyereke mindenki számára definiálhatatlan okokból tört világuralomra, és úgy látszik, az eszeveszett hódításnak még koránt sincs vége.

Azok után, hogy a legtöbbet streamelt zeneszám lett, nem olyan rég pedig a legnagyobb nézettséggel rendelkező videoklipként könyvelték el a YouTube történetében, most egy újabb rekord is kilátásban van. A dal Justin Bieberrel elkészített remixe már 13. hete trónol a Billboard Hot 100-as listájának élén, veszélyt jelentve ezzel az eddig csúcstartóra, Mariah Carey és a Boyz II Men One Sweet Day című közösére, amely 16 hétig volt képes fenntartani rangos helyét. Mindezek mellet még a szakmai megfejtők számára is kérdéses, hogy a szerzemény hová tudja még kinőni magát, de az biztos, hogy trónkövetelő utódjának nem lesz egyszerű feladata, ha überelni szeretné a Despacito eddigi sikereit.  

(www.breatheheavy.com)
2017.08.09
|


Játék
Annipanni és hű barátja Boribon a vízparton keresnek menedéket a nagy melegben.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.