Kedvenc helyek

Tensnake (DE), Vikipop, Soundbank, Telefunken

[ house ]
Budapest, Pontoon, 2017. augusztus 19. 20:00
Marco Niemerski egy igazi X-generációs srác: a hamburgi fiú úgy nőtt fel, hogy soult, funkot és a ’80-as évek popzenéit hallgatta, a fíling pedig végzetesen beleivódott a fülébe. Glow című, debütáló korongjára Grammy-díjas zenészeket rántott be.
2005-ben, cimborákkal hozta tető alá a Mirau nevű kiadót. Első felvételének címe Around the House lett, majd sorban szállította EP-it. Mígnem 2010-ben tette ismertebbé művésznevét: a Coma Cat című dala legalább 15 válogatásban szerepelt akkor. A 42 éves német producer Glow című debütalbuma csak 2014-ben érkezett, de olyan közreműködőkkel, mint Jamie Liddell, Stuart Price (azaz: Jacques Lu Cont) és Nile Rodgers. Azóta a True Romance nevű kiadóval is büszkélkedő úr remixelt már Lana Del Reyt és London Grammart is. A hazai DJ-k a diszkótól a techno felé kalauzolnak. 
 
Ingyenes! 
Air
2017.08.10
|


Játék
A nagy sikerű akció-thriller sorozat legújabb részében Ethan Hunt (Tom Cruise) és az IMF csapat néhány ismerős szövetségessel együtt fut versenyt az idővel egy balul elsült küldetés után…
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.