Kedvenc helyek

Készül Avril Lavigne új lemeze

A rockhercegnő újra begyújtotta a rakétákat, és készen áll arra, hogy egy hosszabb magánéleti válság után újra a zenélésre fókuszáljon.
A zenének gyógyító ereje van. Ezt Avril is nagyon jól tudja, aki az utóbbi időben a dalíráson keresztül próbálta feldolgozni az elmúlt időszak történéseit: nem olyan rég Lyme-kórt diagnosztizáltak nála, nem sokkal előtte pedig házasságát is felbontotta a Nickelback frontemberével, Chad Kroegerrel. Az érzelmi mélypont újra alkotásra ösztönözte a kanadai dívát, aki mostanra egy egész csokornyi dalt készített soron következő új zenei projektjéhez. 
 
Egyes hírek szerint az egyelőre cím nélküli korongon már az utolsó simításokat végzik, így a tervek szerint az év utolsó negyedében napvilágot láthat majd. „Lassú folyamat volt, de év végén új albummal jelentkezik. Saját maga írja a szerzeményeit, amelyek főként a házassága és a betegsége köré épülnek” - nyilatkozott egy bennfentes az énekesnő új anyagáról. Ms. Lavigne legutoljára 2013-ban jelentkezett stúdióalbummal, amelyet nemes egyszerűséggel saját magáról nevezett el.  
 
(www.breatheheavy.com) 
2017.08.10
|


Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.