Kedvenc helyek

Őrült rajongó randalírozott Britney Spears színpadán

Vannak olyan rajongók, akik nem elégednek meg csupán csak azzal, hogy élőben láthatják kedvencünket egy-egy fellépés alkalmával. Néhányuk egészen testközelből szeretné élvezni kedvence előadását – mondjuk egyenesen a színpadról.
Egy kisebb pihenő után tért vissza a Planet Hollywood színháztermébe Britney, hogy a december végéig tartó rezidensségének eleget téve koncertet adjon Las Vegas egyik legfelkapottabb kaszinójában. Az énekesnő ottani koncertjeit mindig nagy érdeklődés övezi, szerte a világból rengeteg fan érkezik, hogy élőben tekintsék meg bálványuk lehengerlő show-ját.
 
A minap azonban egy bizarr eset szakította félbe a koncertet: egy elszánt férfi fellopódzott a színpadra a (You Drive Me) Crazy című szám alatt. A bizarr pillanat mindenkit megrémített, de szerencsére mielőtt még bármi történhetett volna, az éber táncosok azonnal a rajongóhoz szaladtak, majd a biztonsági őrök segítségével nagy nehezen sikerült lerángatniuk az elvetemült fiatalt a színpadról. Az eset a művésznőt is megrémítette, akit azonnal a backstage-be vezettek az incidens után. Britney és a közönség ijedtsége nem volt alaptalan, ugyanis Ariana Grande manchesteri koncertjén történtek után egyöntetűen kijelenthetjük, hogy sajnos a mai világban bárhol, bármi megtörténhet.  
 
(www.breatheheavy.com) 
2017.08.11
|


Játék
A tízéves Fortepan anyagából vonultat fel egy több mint háromszáz darabos válogatást a Magyar Nemzeti Galéria.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.