Kedvenc helyek

Kiderült, kivel duettezne legszívesebben Selena Gomez

A fiatal énekesnő a minap egy rövid kérdezz-felelek játékot tartott Twitteren, ahol az egyik rajongói kérdésre elárulta, hogy ki az álmai duettpartnere.

Ms. Gomez mindig is közeli viszonyt ápolt rajongóival;közösségi oldalain igyekszik állandó jelenlétet produkálni, és kontaktban maradni követőivel. A napokban egy rövid játékra is szakított időt, és válaszolt néhány véletlenszerűen kiválasztott rajongói kérdésre. A rövid kérdezz-felelek során az egyik fan arra volt kíváncsi, hogy kivel készítenél el legszívesebben álmai duettjét. Selena mindenki számára meglepő választ adott, ugyanis a visszatérésén ügyködő minidíva elárulta, hogy szíve szerint a rap koronázatlan királyával, Eminemmel készítene el egy közös szerzeményt. Természetesen azonnal megkezdődtek a találgatások, hogy az egykori Disney-sztár vajon így akart-e utalni egy esetlegesen készülő közös duettre, de egyelőre ez a hír megmarad a rajongói teóriák szintjén. Az azonban bizonyos, hogy a popsztár hamarosan új lemezzel jelentkezik, amelyből már ízelítőt is kaptunk a Bad Liar és a Fetish című dalokon keresztül.

(breatheheavy.com)

2017.08.16
|


Játék
Hú, mennyi holmit kell egy utazáshoz összepakolni! És akkor még könyveket is – ki tudja, melyik nap mihez lesz kedvetek, és főleg mennyi időtök marad este mesét olvasni a kalandokkal teli nap után!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.