Pesti Est, est.hu premier előtti vetítés: Barry Seal: A beszállító - Nyerj páros jegyet!

A Tom Cruise főszereplésével készült film elképesztő megtörtént eseményeken alapul: hőse egy szélhámos pilóta, akit hirtelen felbérel a CIA, hogy részt vegyen Amerika történetének egyik legnagyobb titkos hadműveletében.
Csempész. Besúgó. Áruló. Hazafi. A nyolcvanas évek Amerikájának egyik leggazdagabb embere, akiről senki sem hallott. Határtalan vagányságával és kiapadhatatlan életörömével Barry Seal (Tom Cruise), a TWA pilótája déli szülővárosának igazi hőse. 
 
Felesége, Lucy (Sarah Wright Olsen) nagy meglepetésére a szimpatikus vállalkozó a TWA légitársaság megbecsült pilótájából korunk egyik legnagyobb botrányának kulcsfigurájává válik. Nehéz ésszel felérni, hogy Barry ügyködése szimpla csempészakciókkal indul, míg végül részt vesz egy hadsereg felállításában és egy háború finanszírozásában.  
 
Miután a menő pilóta ládaszámra szállít Kalasnyikovot a kormány egyik titkos ügynöksége megbízásából és kokaint a saját szakállára, az Irán-kontra ügy kulcsfigurája lesz belőle, amivel egy vagyont keres. Fegyvert cserél túszokra, részt vesz közép- és dél-amerikai drogbárók magánhadseregeinek kiképzésében – Barry olyan mesebeli hőssé válik, aki a rendszer ellen dolgozik. S hogy tud-e nyugodtan aludni? Hát persze! Minden legális, ha a jó fiúknak dolgozol. 
 
Nézd meg a Pesti Esttel és az est.hu-val premier előtt a Barry Seal: A beszállító című filmet! 
 
Helyszín: Cinema City Arena 
 
Időpont: 2017. augusztus 30. este 
 
Ha szeretnél jegyet nyerni a vetítésre, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre!
 
A határidő lejárt, már nem lehet tippelni!
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.