Hát ilyen ez a nyár!

Megnéztük az idei nyár legszuperebb és legszörnyűségesebb kedvenceit, és most azt is eláruljuk, mi hogyan vélekedünk az elmúlt két és fél – többnyire forró – hónap trendjeiről.
Despacito 
 
Essünk túl már rögtön az elején az egyik leginkább fájó ponton, az idei nyár legtöbbet játszott slágerén. Szándékosan nem írjuk le a kedvenc szót, mivel hála a ronggyá játszásnak és akaratlanul is széthallgatásnak, ezt a dalt már valószínűleg mindenki legszívesebben betiltaná. Ennek ellenére ez a kis alattomos nóta (ami, ha esetleg nem folyna még a csapból is, akár jó is lehetne), úgy bele tud ragadni az ember fülébe, hogy néha már éjjel is arra kelünk, hogy a másik oldalunkra fordulás közben is ezt fütyüljük. Ismerős a szitu? 
 
Fekete fagyi 
 
A hivatalos szörnyűség után következzen egy valóban slágergyanús dolog, az új gasztrotrend, ami, ha jól értesültünk róla, idén májusban ütötte fel először „fekete fejét” a magyar cukrászvilág berkeiben. Na de hogy ne húzzuk senki idejét, eláruljuk, a fekete fagyiról van szó, ami nem holmi festéktől, hanem a kókuszból származó aktív széntől (ami ráadásul még egészséges is!) lesz olyan koromfekete, mint egy csillagtalan, sötét éjszaka. Ha pedig most döbbennél rá, hogy még nem volt szerencséd ilyen csodához, már Budapesten is egyre több helyen kóstolhatod meg ezt a darkos nyalánkságot! 
 
Pizzamatrac 
 
Ha már kajáról van szó, akkor itt az ideje megemlíteni az ehető finomságok mellett a strandok legnagyobb idei divatját is, a mindenféle étel és ital formájú gumimatracok tömkelegét, aminek méltán híres elődje egyértelműen a tavalyi fánk alakú úszóöv volt. Ezt viszont az idei pizza, ananász és sósperec alakú matraccsodák egyértelműen lekörözik! 
 
EST-tipp: 
 
Ha nem elég a jóból 
 
Buksz a különleges dolgokra? Akkor ne habozz körülnézni a legnépszerűbb webshopokban, ahol minden vár a témában, ami szem-szájnak ingere, na meg persze az is, ami nem. Különösen kelendő ugyanis többek között a k@ki alakú úszóalkalmatosság is... 
 
A nyolcvanas évek napszemüvegei 
 
Nem új bölcsesség, miszerint a divat ismétli magát, és újra meg újra visszatér. Idén nyáron például a hetvenes-nyolcvanas években szuperszexinek számító, kör alakú, csillogó-villogó napszemüvegek őrülete éli újra aranykorát. 
 
SUP 
 
Persze azért nem csak henyélésből és falatozásból áll a nyár, sokaknak például a felfújható vízideszkán való evezgetés jelenti most a mindent. S habár a balatoni vagy a velencei-tavi strandon, az embertömegben kicsit viccesen hat ez a mozgásforma, a tény, miszerint a paddleboard a nyár legnépszerűbbje, azért sokat nyom a latba. Illetve az sem hátrány, hogy ez a kis trendi kaland mennyire fejleszti az egyensúlyérzéket! 
 
Unikornisos holmik 
 
Egyéni kedvencünket, az egyszarvús őrületet hagytuk a lista legvégére, hiszen itt a végtelenségig lehetne dobálózni a különböző unikornisos cuccok nevével, persze a teljesség mindenfajta igénye nélkül: úszóöv, törölköző, bulipohár, hajdísz, fagyi, csoki és gumicukor, designpóló és fürdőruha, no meg még számtalan további színpompás bolondéria várja a csillámpónis örök gyermeklelkeket. 
Kurcz Orsi
2017.08.21
|


Játék
Az ExperiDance Production célja a legmagasabb szintű művészi szórakoztatás és a forradalmasított magyar tánckultúra népszerűsítése az egész világon.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.