Kedvenc helyek

Csúszik Katy Perry turnéja

A popsztár az Instagram-oldalán közölte követőivel a szomorú hírt, mely szerint a hamarosan startoló turnéjának néhány első állomását elhalasztották. Az eredeti tervek szerint Katy szeptember 7-én adta volna első koncertjét a Witness Tour keretein belül Ohióban.
Előreláthatólag azonban csak több mint egy hét csúszással indulhat útjára a várva várt koncertsorozat. Az énekesnő azzal indokolta a halasztást, hogy a színpad és néhány díszlet még mindig nem készült el, így nem tudják időben összepróbálni a teljes show-t, ami valószínűleg megkérdőjelezné a produkció sikerességét. A magyarázat ellenére többen szkeptikus módon állnak a dologhoz, sokan úgy vélik ugyanis, a lemondás okának hátterében valójában az áll, hogy ezekre az állomásokra nem fogytak olyan jól a jegyek, mint ahogy tervezték. Ms. Perry a rossz hír mellett azért jóval is tudott szolgálni, hiszen elárulta, hogy az immáron szeptember 19-én induló turnéján olyan világsztárokat köszönthet előzenekarként, mint Noah Cyrus, Purity Ring és Carly Rae Jepsen.  
 
(www.billboard.com) 
 
2017.08.18
|


Játék
A művészet templomai című sorozat immár 9. epizódjához érkezett. A hazánkban is nagy sikerű Vatikáni Múzeum 3D, a Firenze és az Uffizi-képtár 3D és a Pápai bazilikák 3D alkotóinak új filmje a legkiválóbb reneszánsz mesterek egyikének és művészettörténet egyik legmeghatározóbb alakjának, Raffaello Sanziónak állít emléket.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.