Kedvenc helyek

Britney Spears bebizonyította, hogy igenis tud élőben énekelni

Fittyet hányva a fanyalgókra, az amerikai szupersztár, Britney Spears elejét vette az őt ért vádaknak, és egy különleges élő performansszal bizonyította be: nem véletlenül tartják számon a legjobb énekesnők között már közel húsz éve.
Playback, fél-playback, vagy tényleg élő? Ezek a kérdések keserítik meg Ms. Spears karrierjét, akit már régóta bombáznak a témával kapcsolatos, olykor már kellemetlen és rosszindulatú híresztelésekkel. A szőke díva egy korábbi interjújában nyugtatott meg mindenkit, hogy bár a megterhelő koreográfiák miatt egy minimális vokális rásegítést biztosítanak számára a fellépések alatt, de az esetek nagy részében az ő hangját hallhatjuk. A nyilatkozat egy kicsit sem csillapította a hitetlenkedők kedélyét, így megelégelve a magyarázkodást Britney mikrofont ragadott, és tettekkel bizonyította igazát. 
 
A minap ismét a Planet Hollywood házigazdájaként szórakoztatta a Las Vegas-i közönséget, amikor félbe szakítva a show-t, mindenféle díszlet, koreográfia és felesleges körítés nélkül élőben elénekelte Bonnie Raitt Something To Talk About című dalát. A feldolgozás nem csak a rajongók körében aratott osztatlan sikert, a szakma is elismerően nyilatkozott Spears kisasszony lehengerlő produkciójáról. Az egyelőre kérdéses, hogy az említett szám szerves része-e a sztár későbbi repertoárjának, de az biztos, hogy ez az előadás tökéletesen reprezentálja azt, hogy miért is lett ünnepelt énekesnő a Baby One More Time szende tinicsillaga 18 évvel ezelőtt.  
 

 
(www.breatheheavy.com) 
2017.08.22
|


Játék
A PanyolaFeszt arra törekszik, hogy a vidék hagyományait, értékeit csokorba gyűjtve megmutassa a helybélieknek és a faluba érkezőknek egyaránt.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.