Rolleresek lepik el a fővárost

Magyarország eddigi leghosszabb rollerfelvonulását szervezik szeptember 2-án. A résztvevők a Hősök terétől a Kincsem parkig gurulnak, hogy a rollert mint környezetkímélő közlekedési eszközt népszerűsítsék.
A felvonulás célja emellett, hogy összegyűjtse a főváros rollereseit, ezért családokat, gyerekeket, felnőtteket és szépkorúakat egyaránt várnak.  
 
A rolleresek szeptember 2-án, 10 órakor a Hősök terén gyülekeznek, hogy elinduljanak Budapest első RollerBike felvonulására. A résztvevők több mint 5 kilométeres, közel félórás utat tesznek meg egészen a Kincsem Parkig, autók nélkül, rendőri kísérettel.  
 
„A felvonulással szeretnénk hagyományt teremteni, és felhívni a figyelmet arra, hogy milyen praktikus és környezetkímélő szerkezet a roller. Könnyen szállítható, kiválóan kombinálható a tömegközlekedéssel, és a különböző méretek miatt minden korosztály számára elérhető. Ráadásul rendszeres testmozgást biztosít, miközben háromszor gyorsabb, mint a gyaloglás” – mondta el Újvári Péter, a felvonulás főszervezője, az Up! zenekar énekese.  
 
A felvonuláson szívesen látják a szervezők azokat is, akik biciklivel kísérnék a Kincsem Parkig a rolleres csapatot. A kétkerekűvel érkezők a felvonulás végén 500 forintért válthatnak jegyet a Food Truck Show-ra, ahol több rolllertípust is ki lehet majd próbálni.  
 
2017.08.22
|


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Ma este az Akvárium klubban Adam Naas. Nézzétek csak, ő az új Lenny Kravitz. #adamnaas #koncertajanlo#programajanlo #akvariumklub
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.